Με τη… βούλα “ερυθρόλευκος” ο Γιώργος Θέος

Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Γιώργος Θέος. Το goalpost.gr πρώτο σας είχε ενημερώσει από τις 17 Ιουλίου για το ενδιαφέρον αρχικά των «ερυθρολεύκων» για τον 26χρονο μέσο, αλλά και για το κλείσιμο της συμφωνίας εδώ και μία εβδομάδα. Ο Θέος προπονείται με τη ομάδα από την περασμένη Τρίτη 26/7 και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής:
«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει και επίσημα, την έλευση στην ομάδα μας, του Γιώργου Θέου.
Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι γνώριμος στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα την περίοδο 2014-2015 πετυχαίνοντας 4 γκολ. Μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2015 αγωνίστηκε στην Super League με τα χρώματα του Λεβαδειακού. Εκείνη την χρονιά πραγματοποίησε εννέα συμμετοχές και είχε ένα γκολ. Πέρσι φόρεσε τα χρώματα του Κισσαμικού έχοντας μια γεμάτη χρονιά. Στο παρελθόν έχει περάσει από την Προοδευτική, την Καλλονή και τον Φωκικό.
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου αλλά και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζει τον Γιώργο Θέο και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις