Επίσημα στον Ολυμπιακό Β. οι Νόνης, Καρβούνης και Χατζόγλου

Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας οι Χρήστος Νόνης, Τάσος Χατζόγλου και Κώστας Καρβούνης προπονούνται με τον Ολυμπιακό Βόλου και σήμερα το πρωί η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοινώνει επίσημα την έλευση στην ομάδα των Χρήστου Νόνη, Τάσου Χατζόγλου και Κώστα Καρβούνη.
Ο Χρήστος Νόνης είναι κεντρικός αμυντικός κι έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε AE Λάρισα, Τύρναβο, Αστέρα Μαγούλας, Ζάκυνθο, Καλλιθέα. Μετρά στην καριέρα του 48 συμμετοχές στη Β΄ Εθνική και δέκα στο Κύπελλο Ελλάδος. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Θεσπρωτού. Διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι του και τις ιδιαίτερες αμυντικές του ικανότητες εξαιτίας και της σωματοδομής του.
Ο Τάσος Χατζόγλου, 27 ετών αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στον Θεσπρωτό, ενώ τον Ιανουάριο μετεγγράφηκε στη Νίκη Βόλου. Στο ενεργητικό του έχει 64 συμμετοχές στην Football League, κυρίως με τα χρώματα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Γαλατά, ενώ έχει παίξει και σε Πανηλειακό, Πιερικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Ο Κώστας Καρβούνης, 20 ετών, είναι επιθετικός και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανίων. Υπήρξε βασικό στέλεχος του Δωτιέα Αγιάς στη Γ’ Εθνική και έχει φορέσει και τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου τους εύχεται πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις