Στον Πύρασο ο Γιάννης Γκίνης

Μοιράσου το άρθρο

Στην ανακοίνωση της μεταγραφής ενός ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία στα τοπικά πρωταθλήματα προχώρησε ο πύρασος Νέας Αγχιάλου, ο οποίος ενημερώνει για την απόκτηση του Γιάννη Γκίνη.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αυτό το διάστημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται στη Σκιάθο και θα ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του νησιού, για αυτό το λόγο άλλωστε

οι αγχιαλίτες ευχαριστούν δημοσίως τον προπονητή το Σκιάθου κ. Νίκο Τσιαντάκη και τη διοίκηση της ομάδας του νησιού, για την άριστη συνεργασία και την διευκόλυνση του ποδοσφαιριστή τους. Αναλυτικότερα:
“Ανακοινώνεται πως νέα μεταγραφή για την ομάδα μας αποτελεί ο Γιάννης Γκίνης. Θα είναι ένας από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα στηριχθεί η ομάδα μας. Γεννημένος στις 10/11/1982, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει μακρά και πετυχημένη πορεία στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου φορώντας τη φανέλα των Ορμινίου, Θησέα, Λεχωνίων, Μαγνησιακού, Κενταύρου, Αγίας Παρασκευής, Σκιάθου σε δύο θητείες, Σαρακηνού, ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήταν βασικό στέλεχος του Άρη Μελισσατίκων. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία.
Να αναφερθεί ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Γιάννης θα βρίσκεται στη Σκιάθο το προσεχές διάστημα και θα ακολουθήσει την προετοιμασία του τοπικού ΑΟ Σκιάθου. Οφείλουμε να εκφράσουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας προς τον προπονητή Νίκο Τσιαντάκη και τη διοίκηση του ΑΟ Σκιάθου για την άριστη συνεργασία και τη διευκόλυνση αναφορικά με με τις προπονήσεις του ποδοσφαιριστή μας.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις