Συνάντηση γνωριμίας διοίκησης, παικτών, προπονητών στον Πύρασο

Η νέα διοίκηση του Πυράσου υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέους, καθώς και την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής σε καφετέρια της Ν. Αγχιάλου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28/7 η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας της ομάδος μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Στην καφετέρια «Κεντρί», στην παραλία της Νέας Αγχιάλου, η διοίκηση υποδέχθηκε την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέους.
Ο πρόεδρος Αποστόλης Μπούτλας απηύθυνε χαιρετισμό και μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Είμαστε μια νέα διοίκηση, θέλουμε να δουλέψουμε με συνέπεια και να συνεχίσουμε το έργο που βρήκαμε. Γνωρίζουμε ότι αναλάβαμε τις τύχες μιας πολύ ιστορικής ομάδος που από το 1952 εκπροσωπεί τη Νέα Αγχίαλο και έχει γράψει χρυσές σελίδες ιστορίας. Θα εκπληρώσουμε όλα όσα υποσχεθήκαμε σε εσάς τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που θέλω εγώ είναι, πρώτον να είστε αγαπημένοι και δεμένοι στα αποδυτήρια και δεύτερον, να τιμάτε τη φανέλα που φοράτε. Σίγουρα θα έχουμε άσχημες ημέρες στους αγώνες, αλλά θέλω τα άσχημα αποτελέσματα να οφείλονται σε ατυχία ή αστάθμητους παράγοντες και όχι σε έλλειψη προσπάθειας ή αδιαφορία. Είμαστε Πύρασος και έχουμε στόχο να πρωταγωνιστήσουμε».
Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας και είπε: «Το dna του Πυράσου είναι για να πρωταγωνιστεί. Χρειάζεται πολλή δουλειά από εσάς τους ποδοσφαιριστές ώστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών και των απαιτήσεων. Πιστεύω όμως σε εσάς και βλέπω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Διαθέτουμε ανανεωμένο έμψυχο δυναμικό και προχωράμε με βάση το πλάνο που εκπονήσαμε με τη διοίκηση. Έχετε έρθει σε μια μεγάλη ομάδα, η διοίκηση θα είναι δίπλα μας για να παράσχει κάθε βοήθεια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Επίσης μίλησε ο αντιπρόεδρος Φώτης Καραγιώργος που ζήτησε από τους παίκτες να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και υπογράμμισε πως ο προπονητής «έχει τα κλειδιά της ομάδος».
Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για το απόγευμα της Δευτέρας 31/7 στον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση.
Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί δημοσίως τη διεύθυνση και το προσωπικό της καφετέριας «Κεντρί» για τη φιλοξενία της πρώτης συγκέντρωσης γνωριμίας και την άριστη εξυπηρέτηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις