Ερμής: Τα κλειδιά της 1ης ομάδας στον κ. Μπράτσο Δημήτρη

Ο Α.Σ. Ερμής αναμένεται να παρουσιαστεί στο επίσημο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα τη νέα αθλητική χρονιά 2017/2018. Η διεύθυνση του Α.Σ. Ερμής έλαβε την απόφαση να κατέλθει στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ, ώστε να τιμήσει τα παιδιά που εμπιστεύονται τον σύλλογο μακροχρόνια μιας και δεν θα υπάρξει αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία στα παιδικά πρωταθλήματα που να τα καλύπτει ηλικιακά.


Σε αυτό το νέο ταξίδι θα συμπορευτούν σε κοινή συνεργασία με τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ο Α.Σ. Ερμής παραμένει πιστός στο εφηβικό/ παιδικό ποδόσφαιρο και η 1η του ομάδα θα απαρτίζεται μονίμως από νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Την αθλητική χρονιά 2017/2018 το ηλικιακό τμήμα 2001/2002 που συμμετείχε την περασμένη χρονιά στην κατηγορία “Μικτό” θα κατέλθει πρωτίστως με τα παιδιά του 2001 και θα πλαισιώνεται από παιδιά του 2002 και 2003.

Συνάμα θα λειτουργεί και το μικτό τμήμα 2002/2003 στο παιδικό πρωτάθλημα. Σκοπός είναι να δοθεί το βήμα στα νεαρά παιδιά της ακαδημίας Ερμής που υπάρχουν ήδη συν κάποια παιδιά που εμπιστεύονται τη φιλοσοφία του Ερμή και θα πλαισιώσουν το νεανικό ρόστερ μέσω μετεγγραφής.

Να αποκομίσουν εμπειρίες μέσα από επίσημα παιχνίδια και να παρουσιαστούν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, ώστε να τα γνωρίσει η ποδοσφαιρική κοινότητα.

Να έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους διαδικασία με σωστή προπόνηση και να βελτιωθούν αγωνιστικά, όπως και στην πορεία να πλαισιώσουν άλλους συλλόγους ουσιαστικά, έχοντας αγώνες στα πόδια τους.

Τη συνέχιση της εκπαίδευσης έχει εμπιστευτεί ο σύλλογος ΕΡΜΗΣ στον κ. Μπράτσο Δημήτρη, προπονητής UEFA B’.

Τεχνικό Επιτελείο: Τεχνικός διευθυντής εκπαιδευτικού προγράμματος: κ. Σαπουνάς Χρόνης

Προπονητής / Αναλυτής: κ. Μπράτσος Δημήτριος.

Προπονητής φυσικής κατάστασης: κ. Λίταινας Γεώργιος.

Προπονητής τερματοφυλάκων: κ. Τσιντζιλιώνης Απόστολος.

Προπονητής Τεχνικής: κ. Κυριάκος Γεώργιος Προπονητής Τεχνικό/Τακτικής: κ. Κοντομήτρος Αθανάσιος

Ψυχολογική υποστήριξη αθλητή: κ. Γεραμπίνης Παναγιώτης, Υπ. Διδάκτορας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Γενικός Αρχηγός: Μπουμπούκης Δημήτριος Έφορος: Ντάκης Αλέξανδρος

Σύντομα πρόκειται να ανακοινωθούν τα Φιλικά προετοιμασίας, όπως και οι μεταγραφικές κινήσεις.