Υπέγραψε ο Βαρούχας στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Στέφανος Βαρούχας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, καθώς ο παίκτης ήρθε στο Βόλο, υπέγραψε με τους «ερυθρόλευκους» και ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στη Σαμαρίνα, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Απομένει, πλέον, η επίσημη ανακοίνωση από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, για την απόκτηση του Βαρούχα.
Το goalpost.gr πρώτο σας είχε ενημερώσει, αρχικά στις 23/7, για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 28χρονο μέσο, ενώ με νέα ανάρτηση στις 26/7 γράψαμε για την προφορική συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση και τον ερχομό του στο Βόλο το Σάββατο, όπως και έγινε. Μετέβη αεροπορικώς από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ήρθε στο Βόλο, όπου και ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες την μεταγραφής.
Ο Στέφανος Βαρούχας γεννήθηκε στις 30/12/1989, είναι μέσος και την περίοδο 2008-09 αγωνίστηκε στην Εράνη Φιλιατρών και στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Την επόμενη χρονιά έπαιξε έξι μήνες στη Κόρινθο (Γ’ Εθνική, 14 συμμετοχές) και έξι μήνες στον Ηρακλή Ψαχνών (Δ’ Εθνική). Στη συνέχει έπαιξε στον Ρούβα, επίσης στην Δ’ Εθνική, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2012-13 με τον Ερμή Ζωνιανών πανηγύρισε την άνοδο από την Δ’ Εθνική στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Στο Ερμή έμεινε και την επόμενη χρονιά, καταγράφοντας 22 συμμετοχές και έξι γκολ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΠΑΟ Κρουσσώνα με τον οποίο αγωνίστηκε σε 14 ματς στην Γ’ Εθνική. Την περίοδο 2015-16 έπαιξε στον Πανθηραϊκό, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε καλή χρονιά στον ΑΟ Χανιά, παίζοντας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Football League, καταγράφοντας 19 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και δύο γκολ.
Συνολικά μετρά 19 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 50 στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις