Επίσημο χορηγό ένδυσης ανακοίνωσε η Νίκη

Τον επίσημο χορηγό ένδυσης ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Η εταιρία CAP SPORT θα προμηθεύσει με ρουχισμό την ποδοσφαιρική ομάδα του βολιώτικου συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία αθλητικών ειδών CAP SPORT, η οποία και θα αποτελεί τον “Επίσημο Προμηθευτή” της ομάδας για την σεζόν 2017-2018.

H CAP ιδρύθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη και από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της η εταιρία έδωσε έμφαση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των προϊόντων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης. Από μια επιχείρηση σχεδιασμού κεντημάτων και τυπωμάτων, η εταιρεία εξελίχθηκε και σήμερα αποτελεί μια δυναμική εταιρεία που παράγει, σχεδιάζει και διανέμει αθλητικά είδη από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τεχνικών προδιαγραφών.

Η CAP αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία με ποιοτικά προϊόντα αποκλειστικά δική της κυατασκευής.Η σταθερότητα στις βασικές της αρχές αλλά κυρίως η συνεχής αναβάθμιση των παραγωγικών διαδικασιών αποτελεί το κλειδί της κατοχής ενός μεγάλου μεριδίου στη σημερινή αγορά. Η εταιρεία προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς στοχεύει να παρέχει στους πελάτες της ελληνικά, ποιοτικά προϊόντα. Η CAP παρά τις δυσκολίες του κλάδου έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της και να προσελκύσει έναν αξιόλογο αριθμό νέων πελατών και συνεχώς να αναζητά νέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Η CAP έχει να επιδείξει ένα εκτενές πελατολόγιο που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας. Στο ενεργητικό της περιλαμβάνονται συνεργασίες με ομάδες όπως η Α.Ε.Κ., ο Αρης ,ο Ηρακλής, ο Π.Α.Ο.Κ. , τα Τρίκαλα BC, η Καβάλα, κ.α..

Το πελατολόγιο της CAP δεν περιορίζεται σε συλλογικό επίπεδο καθώς συνεργάζεται με τις Eθνικές Oμάδες Mπάσκετ Kωφών ,όπως επίσης με την Eθνική Oμάδα Βeach Ηandball.

Η συνεργασία με την Νίκη Βόλου αφορά το κομμάτι της ένδυσης της πρώτης ομάδας αλλά και των Ακαδημιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εμφανίσεις που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για αυτούς, θα είναι τεχνολογίας Dry Fit και θα παρουσιαστούν στους φίλους της ομάδας σε ειδική εκδήλωση, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την νέα χρονιά.

Επίσης στα πλαίσια της συνεργασίας Νίκης Βόλου και CAP, θα λειτουργήσει από τις αρχές Σεπτέμβρη e-shop με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, για τους φίλους της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις