Το “μπαμ” με Παπακώστα επιχειρεί η Νίκη Βόλου!

Σε αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει τη θέση «5» είναι η Νίκη Βόλου και σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr βρίσκεται μία ανάσα από μία προσθήκη που αλλάζει το επίπεδο της ομάδας. Η διοίκηση του μπασκετικού τμήματος κινούμενη συστηματικά και με απόλυτη μυστικότητα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Φάνη Παπακώστα.

Ο πολύπειρος σέντερ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στον μπασκετικό κόσμο καθώς το βιογραφικό του είναι πολύ πλούσιο με συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Το 2009-10 ο Φάνης Παπακώστας αγωνίστηκε με την Ολύμπια Λάρισας στην Α1 εθνική κατηγορία.

http://2.bp.blogspot.com/-R9zm8gKXnT8/UAweut-QqwI/AAAAAAAAAVI/kVZElyxBHW4/s1600/papakostas_fanis+1.jpgΟ Φάνης Παπακώστας είναι γεννηθείς στις 17/1/1978 και έχει ύψος 2,06 μ. Αγωνίζεται στις θέσεις “4” και “5” και άρχισε την καριέρα του από την ηλικία των 14 ετών, γέννημα θρέμμα του ΓΣΛ όπου έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του ήταν η Χαλκίδα, όπου έμεινε για δύο χρόνια. Έπειτα «μετακόμισε» στην Ολύμπια, μεταπήδησε στη Δάφνη πριν πάει στα Τρίκαλα, απ’ όπου πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη Λάρισα και την ομάδα της ΑΕΛ ΓΣ. Το 2009-10 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ολύμπιας Λάρισας στην Α1 ενώ την επόμενη χρονιά πήγε στη Χαλκίδα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Από το 2012 έως το 2014 ήταν κάτοικος Παλαμά για την τοπική ομάδα των Τιτάνων, ενώ το 15-16 αγωνίστηκε με την ΑΕΛ στη Β’ Εθνική. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Γ.Σ. Φαρσάλων με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εφόσον η προφορική συμφωνία μετουσιωθεί σε γραπτή, τότε η Νίκη Βόλου βάζει βάσεις για μία δυναμική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η μεταγραφή του Φάνη Παπακώστα κατά πάσα πιθανότητα κλείνει τον κύκλο των μεταγραφών για τη βολιώτικη ομάδα.