Κανούτας ο πρώτος για τον Ερμή (pic)

Μετά από χρόνια λειτουργίας και παραγωγή πολλών ποδοσφαιριστών που κοσμούν πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών σε Ελλάδα και εξωτερικό, η σχολή ποδοσφαίρου «Ερμής» έκρινε πως ήρθε η ώρα να εισέλθει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ. Σκοπός να δώσει τη δυνατότητα στους αθλητές της σχολής που θέλουν να αγωνιστούν στην ομάδα που ανδρώθηκαν και δεν μπορούν καθώς δεν υπάρχει ανάλογο ηλικιακό πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Μπράτσος θα είναι ο προπονητής που θα ηγηθεί της ομάδας και ο Χρόνης Σαπουνάς ο «στρατηγός της προσπάθειας. Πρώτη και ιστορική μεταγραφή της ομάδας του Ερμή, ο Θανάσης Κανούτας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έμαθε τα μυστικά της μπάλας στα γήπεδα του Ερμή και αφού εμπλούτισε το βιογραφικό του με συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ15 της Σούπερ Λιγκ με την φανέλα της ΑΕΛ, επέστρεψε για να αποτελέσει μέλος αυτής της προσπάθειας. Ο Κανούτας αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει συμμετοχές με τις μικτές της ΕΠΣΘ.

Η ανακοίνωση:

Πρώτη μεταγραφή του Ερμή αποτελεί ο γεννημένος τις 13/09/2002 Κανούτας Αθανάσιος. Είναι μεσοεπιθετικός και επιστρέφει στον Ερμή μετά το δανεισμό στην Κ15 της ΑΕΛ. Έχοντας αποκομίσει εμπειρίες από σύλλογο Super league αναμένεται να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στην ομάδα του Ερμή, όπως και στην Μικτή Νέων της ΕΠΣΘ. Ο ΕΡΜΗΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται η φετινή χρονιά να του είναι εποικοδομητική, γεμάτη υγεία και να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις