Μωυσίδης και Μπαξεβάνος στο “στόχαστρο” της Νίκης Βόλου

Δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις κυρίως από τη Β’ Εθνική έχει βολιδοσκοπήσει η Νίκη Βόλου για να εντάξει στο ρόστερ της. Η διοίκηση της βολιώτικης ομάδας είναι σε συζητήσεις και εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Σεραφείμ Μωυσίδη και Βασίλη Μπαξεβάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται σήμερα στον Βόλο για τις λεπτομέρειες μίας ενδεχόμενης συνεργασίας. Στην περίπτωση που το φλερτ καταλήξει σε «γάμο» τότε η Νίκη θα ενισχυθεί σημαντικά στον ανασταλτικό τομέα καθώς ο Μωυσίδης καλύπτει τη θέση του στόπερ ενώ ο Μπαξεβάνος αυτή του ανασταλτικού μέσου.

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης (27 ετών, 1.83μ.) έχει καταγράψει 121 συμμετοχές στη Football League με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Επανομή, τον Παναιγιάλειο, τον Βύζαντα Μεγάρων ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τη φανέλα της Νίκης Βόλου το 2008 όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα από την Μπρέσια.

Ο Βασίλης Μπαξεβάνος (23 ετών, 1.76μ.), παρά τη μικρή του ηλικία έχει προλάβει να πάρει μέρος σε 83 αγώνες της FootballLeagueμε τις ομάδες των Γιαννιτσών, Παναχαϊκής, Πανηλειακού, Πιερικού και Τύρναβου. Τελευταία του ομάδα η ΑΠΕ Λαγκαδά στην οποία μεταγράφηκε τον Ιανουάριο μετά από ένα πέρασμα από το κυπριακό πρωτάθλημα με την ΠΑΕΕΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις