Οι προκηρύξεις Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΘ

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, ανακοινώθηκαν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ τοπικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ταυτόχρονα δημοσιοποιήθηκε η προκήρυξη του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, για την ίδια αγωνιστική περίοδο, όπως και η προκήρυξη των πρωταθλημάτων ακαδημιών…

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα θα γίνονται από σήμερα έως και 18 Αυγούστου 2017, ενώ η κλήρωση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένη για τις 4 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη η έναρξη του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας  έχει προσδιοριστεί για το σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου, ενώ για την Β κατηγορία το πρωτάθλημα θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου 2017.

Ένα Σαββατοκύριακο πριν από την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος, είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, δηλαδή στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Επισημαίνουμε ότι:

1. Πλέον δεν ισχύουν  τα ηλικιακά κριτήρια ποδοσφαιριστών, όπως ίσχυαν πέρυσι, οπότε απαιτούνταν η συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών, παρά μόνο ισχύει ότι για να αγωνιστεί κάποιος στο πρωτάθλημα πρέπει να είναι μεγαλύτερος των 14.

2. Τα σωματεία με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής είναι υποχρεωμένα να τακτοποιήσουν κάθε οικονομική εκκρεμότητα με την Ένωση (άρθρ.21 παρ. 7 του ΚΑΠ) , άλλως αποκλείονται από το πρωτάθλημα. Επίσης δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, τα σωματεία τα οποία οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (Ενώσεις-ΕΠΟ).

Αναλυτικά τις προκηρύξεις Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Α’ & Β’ 2017-2018

Προκήρυξη Κυπέλλου 2017-2018

Προκήρυξη Ακαδημιών 2017-2018

Χρήσιμα Έγγραφα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις