Στον Ιαλυσό Ρόδου ο Πόποβιτς

Στην ομάδα του Ιαλυσού κατέληξε ο Σντράνκο Πόποβιτς αν και βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΝΠΣ Βόλος. Ο Κροάτης επιθετικός ανακοινώθηκε από την ομάδα της Ρόδου, με τον έμπειρο επιθετικό να δηλώνει έτοιμος για τον ένα και μοναδικό στόχο της ανόδου.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Zdravko Popovic .

Ο Πόποβιτς είναι γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1983 ,έχει ύψος 1,79μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός .

Ο Πόποβιτς ήρθε στην Ελλάδα το 2007 και για δύο σεζόν αγωνίστηκε στη Super League με τη φανέλα του ΟΦΗ, έχοντας 27 και 26 συμμετοχές αντίστοιχα. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ατρόμητο όπου έπαιξε για ένα εξάμηνο, επέστρεψε στον ΟΦΗ και το 2010-11 συνέχισε στον Λεβαδειακό σε Β’ Εθνική αλλά και Σούπερ Λιγκ την επόμένη χρονιά. Το 2013 πήγε στην ΑΕΚ (Γ΄Εθνική) ενώ τη σεζόν 2015-16 βοήθησε σημαντικά τον ΟΦΗ ώστε να επιστρέψει στη Φούτμπολ Λιγκ.

Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε για τον Απόλλων Καλαμαριάς όπου ήταν πρώτος σκόρερ και του χάρισε την άνοδο στη Football League.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Ο παίκτης δήλωσε:

«Ήρθα σε μία ομάδα με ιστορία. Μου άρεσε ο τρόπος που μου μίλησε ο πρόεδρος και συμφωνήσαμε σε όλα. Υπόσχομαι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του. Τέρμα τα λόγια, από σήμερα δουλεύουμε για τον ένα και μοναδικό στόχο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις