Α. Ζέρβα: Κάναμε το ΘΕΛΩ, ΜΠΟΡΩ…

Απόλυτα ικανοποιημένη μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Ολυμπιάδα Κωφών γυναικών, η προπονήτρια της Εθνικής μπάσκετ γυναικών Αθηνά Ζέρβα δήλωσε στο  goalpost.gr: Ό,τι και να πούμε γι’ αυτή την ομάδα θεωρώ πως είναι λίγο. Πετύχαμε τη μεγαλύτερη διάκριση σε ομαδικό άθλημα όλων των εποχών. Θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί κάτι ανάλογο. Ήμαστα απόλυτα έτοιμες γι’ αυτόν τον ελληνικό θρίαμβο. Είχαμε δώσει όρκο να ακούσουμε τον εθνικό ύμνο μέσα στην Τουρκία και τα καταφέραμε.

Είναι θείο δώρο να δουλεύει κανείς με αυτά τα υπέροχα κορίτσια. Μέσα από…

…πολλές-πολλές αντιξοότητες καταφέραμε κάτι που σε πολλούς φαίνονταν ακατόρθωτο. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Κωφών γυναικών έγραψε ιστορία. Αυτά τα κορίτσια με δυο λόγια έκαναν το ΘΕΛΩ, ΜΠΟΡΩ…Κι αυτό νομίζω πως τα λέει όλα.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν σ’ αυτόν τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις παίκτριές μου, στην συνεργάτη μου Μάρθα Αργυρίου, σε όλο το επιτελείο των ξεχωριστών ανθρώπων που ζήσαμε μαζί το όνειρο στην Σαμψούντα. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία μας μα και τους χορηγούς μας για τη στήριξή τους, αφού χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό το ταξίδι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον γούρικο Βόλο και στους Βολιώτες παράγοντες και προπονητές, αφού από κει ξεκινήσαμε και φέτος όπως και πέρυσι το …ταξίδι στο όνειρο…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις