Τι είπε ο Κούγιας για τα φιλάκια από τον Πανόπουλο

Το χιούμορ του επιστράτευσε ο Αλέξης Κούγιας για να απαντήσει στον Χρήστο Πανόπουλο σχετικά με τη μεταξύ τους κόντρα αλλά και τα… φιλάκια που του είχε στείλει…

 

«Ήρθαμε σε μια κόντρα με τον Πανόπουλο μέσω του διαδικτύου. Για τα φιλάκια που είπε, αν το είπε σε μένα είναι κακό. Τα φιλάκια είναι για τα κοριτσάκια, όταν δίνει φιλάκια στα αγοράκια μπορεί να σκεφτούν περίεργα κάποιοι, ειδικά όταν τα αγοράκια είναι από την Πετρούπολη και εσύ φοράς και κόκκινα παντελόνια, ακόμα χειρότερα…. o Πανόπουλος είναι άντρας, τι συζητάμε τώρα, καλαμπούρι κάνουμε», ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΛ και συνέχισε μιλώντας στον Arena FM:

«Εγώ το πήρα για αστείο, είναι ωραίος τύπος ο Χρήστος, αλλά το ποδόσφαιρο το ανακάλυψε μεγάλος. Όταν το ανακαλύπτεις μεγάλος και έχεις και λεφτά, είναι επικίνδυνος συνδυασμός. Έπαιζε πόλο στο Καλαμάκι και δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, όταν αποφάσισε να αγοράσει την Ξάνθη, ασχολήθηκε με το άθλημα, πολύ αργά. Εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο, αυτός πόλο. Μακάρι όμως, να υπήρχαν πολλοί σαν τον Πανόπουλο και με τα ελαττώματά του.
Όσο για την πρόταση που έκανε, συμφωνώ απόλυτα. Πρότεινε να πάρουμε τα λεφτά του Σαββίδη εμείς οι «μικροί» και να πάρουμε και τα λεφτά της ΕΡΤ και να φτάσουμε σε έναν συμβιβασμό. Η πρότασή του με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και θα την υποστηρίξω, γιατί θα πάω στο συμβούλιο», υποστήριξε.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ:

«Μου είναι αδιανόητο οι διαιτητές να μην προστατεύουν τους ποδοσφαιριστές στα φιλικά παιχνίδια. Επειδή στα φιλικά δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα και οι κίτρινες δεν υπολογίζονται, αυτό δίνει μια «ατιμωρησία» σε κάποιους διεστραμμένους ποδοσφαιριστές, που δεν υπολογίζουν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια προπονήσεων. Για αυτό δεν φταίνε μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι προπονητές και οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι για να καλύψουν αδυναμίες, νομίζουν ότι κερδίζοντας ένα φιλικό παιχνίδι μπορούν να σιωπήσουν οι οπαδοί τους ή να δείξουν καλύτερη εικόνα. Μετά από μια σειρά από αντιαθλητικά χτυπήματα αναγκάστηκα να κατέβω κάτω. Του είπα του διαιτητή, ζήτησε να αντικατασταθεί ο παίκτης για να μη σκοτώσει τους δικούς μας. Τα ίδια πάθαμε και με τον Λεοζίνιο, να μην χάσουμε τους καλύτερους παίκτες μας, είναι κρίμα…», κατέληξε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις