Ε. Χαβαλέ: Ας μη σταματήσουμε ποτέ να ονειρεύομαστε

Ήταν η μοναδική γυναίκα που αγωνίστηκε στο 31ο Ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ που ολοκληρώθηκε χθες στη Ν. Ιωνία. Η Εύη Χαβαλέ, γνωστή Βολιώτισσα καλαθοσφαιρίστρια, αφού ευχαρίστησε για τη βράβευση, έδωσε μια άλλη διάσταση στη χθεσινή της βράβευση, αποδεικνύοντας πως είναι ένα βαθιά σκεπτόμενο άτομο με πολλά ενδιαφέροντα. Είναι πράγματι μια αθλήτρια που ξεχωρίζει. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η Εύη Χαβαλέ, είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με συνεχή όρεξη για μάθηση και σκληρή δουλειά. Ας απολαύσουμε λοιπόν τι…

…έγραψε στο χρονολόγιό της για τη χθεσινή βράβευση: “Αν θα μπορούσα να περάσω ένα μήνυμα μέσα από αυτή τη βράβευση, είναι να μη σταματήσουμε ποτέ να ονειρευόμαστε. Κάθε κοινωνικό χαρακτηριστικό, όπως το φύλο, η ηλικία, κ.λπ., το οποίο εμείς μπορεί να θεωρούμε ανασταλτικό παράγοντα για την οποιαδήποτε δραστηριότητά μας, στην πραγματικότητα είναι αυτό που μας κάνει μοναδικούς και μας δίνει το έναυσμα να πεισμώσουμε, να δουλέψουμε περισσότερο και να συμβάλει στην αυτοπραγμάτωσή μας.
Ο αγώνας στον οποίο αναφέρομαι, δεν είναι ο μπασκετικός, ο οποίος διαρκεί 40 λεπτά, αλλά ο αγώνας της ζωής, που για κάποιους ανθρώπους διαρκεί ισόβια, αλλά συνεχίζουν να προσπαθούν. Υπάρχουν εμπόδια, τα οποία αποτελούν κοινωνικές κατασκευές και επιβάλλουν συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Στην πραγματικότητα τα μόνα εμπόδια είναι αυτά του μυαλού μας και γι’ αυτό είναι πάντα στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε.
Ας μην σταματήσουμε ποτέ να ονειρευόμαστε και να αναζητάμε το ανέφικτο, στο κάτω – κάτω: “Οι τρελοί πραγματοποιούν τα όνειρα που κάνουν οι ποιητές”. Και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις