Πιο ποιοτικό το κέντρο του Ολυμπιακού με τον Γρ. Ευθυμιάδη

Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, όπως πρώτοι ενημερωθήκατε από το goalpost.gr στις 31/7, τα βρήκε με τον Ολυμπιακό Βόλου και συνεχίζει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας ήδη μεταβεί στη Σαμαρίνα, ακολουθώντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Ο 27χρονος μέσος είναι ο μοναδικός παίκτης από τον περσινό βασικό κορμό που συνεχίζει στον Ολυμπιακό, καθώς οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στην ομάδα είναι νεαροί, που είχαν λίγες συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τις τελευταίες αγωνιστικές.
Ο Ευθυμιάδης πέρυσι ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ομάδας και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους «ερυθρόλευκους» τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική.
Θυμίζουμε, πως ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί τον Σεπτέμβριο να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, ωστόσο, στον Ολυμπιακό θα φροντίσουν να κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να μετατεθεί σε μονάδα της περιοχής, ακολουθώντας τις εκδηλώσεις της ομάδας, προπονήσεις και παιχνίδια.
Στο μεταξύ, για τέταρτη μέρα σήμερα Τετάρτη συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού στη Σαμαρίνα, με τον Μιχάλη Ζιώγα και τους συνεργάτες του να ρίχνουν βάρος τόσο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά και στο τακτικό κομμάτι.
Η τεχνική ηγεσία δηλώνει ικανοποιημένη από την διάθεση των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, με τον Ολυμπιακό να βάζει γερές βάσεις, εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις