Πρώτη συγκέντρωση και φιλικά για Ηρακλή Βόλου

Την πρώτη συνάντηση παικτών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης πραγματοποίησε ο Ηρακλής Βόλου, όπου και αναλύθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων. Ο πρόεδρος του σωματείου, Δημήτρης Ιωαννίδης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη για το αγωνιστικό μέρος πήρε ο προπονητής Βαγγέλης Τσουκάλης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και με στέρεα την πεποίθησή , πως το νέο ξεκίνημα του Ηρακλή Βόλου θα είναι το καλύτερο δυνατό, έγινε η πρώτη συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Πρόεδρος της ομάδας Δημ. Ιωαννίδης καλωσόρισε νέους και παλιούς παίχτες διαβεβαιώνοντας , πως η διοίκηση θα είναι πάντα δίπλα στους παίκτες, στηρίζοντας την προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας.

Για το αγωνιστικό κομμάτι στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Τσουκάλης καθώς και ο γενικός αρχηγός Κώστας Προβίδας, δίνοντας οδηγίες στους ποδοσφαιριστές τόσο για θέματα αγωνιστικής συμπεριφοράς όσο και για ζητήματα που αφορούν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Ηρακλής Βόλου ανακοίνωσε πως ο Νίκος Πετρόπουλος από τον Άρη Μελισσατίκων ανήκει πλέον στην ομάδα. Επίσης τα φιλικά που ήδη έχουν προγραμματιστεί είναι τα εξής

11 /8 Με Ακρόπολη Σέσκλου

19 /8 Με Σαρακηνό

23/ 8 Με Άνθιμο Γαζή

26/ 8 Με Πανιώνιο

30/ 8 Με Μαγνησιακό

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις