Συνέχεια στη μεταγραφική ενίσχυση για Σκιάθο με Χρήστο Καραγιάννη

Σε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Α.Ο. Σκιάθου αποκτώντας τον Χρήστο Καραγιάννη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και έχει παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Πυρσού Γρεβενών.

Η ανακοίνωση:

Γεννημένος στις 24/12/88,κατάγεται από τα Γρεβενά και προέρχεται από τα σπλάχνα του Πυρσού Γρεβενών όπου με την φανέλα του αποτέλεσε βασικό στέλεχος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας. Έχει αγωνιστεί ακόμη στην Ιτέα Γρεβενών, στην Κοκκινιά Γρεβενών ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Α.Ο Σειρήνας όπου έχασε την άνοδο στην Γ Εθνική κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ζει και εργάζεται το τελευταίο διάστημα στο νησί μας στο Πυροσβεστικό Σώμα του Αεροδρομίου Σκιάθου και αποτελεί άλλη μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του συλλόγου όπου μαζί με τον βασικό περσινό κορμό αλλά και με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα αποτελέσει άλλο ένα σημαντικό όπλο στην ποδοσφαιρική φαρέτρα του προπονητή Νίκου Τσιαντάκη.

Ο Α.Ο Σκιάθου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται υγεία και πάρα πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας..

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις