Αντιμέτωπος με την καλύτερη εντός έδρας άμυνα ο Ολυμπιακός Β.

Απέναντι στην καλύτερη άμυνα εντός έδρας θα βρεθεί αντιμέτωπος την Κυριακή 22/2 ο Ολυμπιακός Βόλου στο ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Οι «βυσσινί» έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ κι αυτό με χτύπημα πέναλτι από τον Ηρακλή, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 (τη μοναδική στο γήπεδό τους). Στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια η ΑΕΛ…

…κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν και πανηγύρισε πέντε νίκες στο Αλκαζάρ, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα 0-0, με Τύρναβο και Λαμία. Η εστία της Λάρισας δύσκολα παραβιάζεται, ωστόσο, επιθετικά η ΑΕΛ έχει σημειώσει τα λιγότερα τέρματα εντός έδρας, σε σχέση με τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Συγκεκριμένα, έχει σημειώσει οκτώ γκολ σε οκτώ παιχνίδια.
Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» μακριά από το Βόλο έχουν να επιδείξουν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έχασαν και από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία (Ηρακλή, Λαμία και Ζάκυνθο) και όλοι στον Ολυμπιακό εύχονται να μην συμβεί το ίδιο και με τη Λάρισα και η ομάδα να επιστρέψει στο Βόλο με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις