Τα τελευταία κομμάτια του παζλ ψάχνει ο Ολυμπιακός Β.

Ο Μιχάλης Ζιώγας αρχίζει, πλέον, να σχηματίσει εικόνα για τους παίκτες που έχει στα χέρια του, προκειμένου να δημιουργήσει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, εν όψει των υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Σαμαρίνα και ο μοναδικός παίκτης, από αυτούς που έχουν αποκτηθεί και δεν έχει ακόμη μεταβεί στο αθλητικό κέντρο, είναι ο Δημήτρης Σέττος. Ο 24χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα σε δάχτυλο του ποδιού του, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να γυμναστεί. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να καταφέρει να ανέβει στο βουνό μέχρι την Κυριακή 6/8, έτσι ώστε να αρχίσει και αυτός προπονήσεις με την ομάδα.
Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο-τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, ενός αριστερού μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ η ομάδα χρειάζεται επιθετικό περιοχής, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Σέττος και Αλαμάνης, που αγωνίζονται ως «καθαροί» φορ. Την απόφαση για το αν τελικά θα αποκτηθεί ένας έμπειρος σέντερ φορ θα την πάρουν οι διοικούντες, αφού πρώτα ακούσουν τη γνώμη του Μιχάλη Ζιώγα.
Πάντως, όσο οι μέρες περνούν και πλησιάζουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αρκετοί παίκτες εξακολουθούν να παραμένουν ελεύθεροι, τα κασέ τους πέφτουν και δεν αποκλείεται στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, ο Ολυμπιακός να κάνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.
Είναι γεγονός, ωστόσο, πως λείπουν ορισμένα κομμάτια από το παζλ, προκειμένου ο Ολυμπιακός να έχει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις