ΟΕΑ/ΝΑΒ και ΝΟΒΑ στη μάχη του πρωταθλήματος πόλο Νέων Γυναικών

Στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή ο 2ος όμιλος του πρωταθλήματος πόλο Νέων Γυναικών (γεν. το 1996 και νεότερες). Τον Βόλο θα εκπροσωπήσουν τα συγκροτήματα του ΟΕΑ/ΝΑΒ και του ΝΟΒΑ, ενώ το γκρουπ συμπληρώνεται από τους…

…Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ν.Ε. Πατρών και Πανσερραϊκό. Στην τελική φάση θα περάσουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις.
Οι προπονητές του ΟΕΑ/ΝΑΒ Λάμπρος Καρύδας και Δημήτρης Κόφφας θα έχουν στη διάθεσή τους τις παρακάτω παίκτριες: Μαντά, Μεφσούτ, Πατρώνη, Κολημήτρα, Παπαθανασίου, Μπατζιανού, Οικονόμου, Ιωάννου, Μπέκα, Οικονομίδου, Σταύρου.
Ο ΝΟΒΑ, με προπονητή τον Γιάννη Δημαρέλο, κατεβαίνει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα μόνο επειδή είναι υποχρεωμένος. Σύμφωνα με τον κανονισμό της ΚΟΕ κάθε σύλλογος της Α1 πρέπει να λάβει μέρος και σε τουλάχιστον ένα ηλικιακό πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι παίκτριες του ΝΟΒΑ που έχουν γεννηθεί το 1996 και μετά είναι μόλις έξι και συγκεκριμένα οι: Μπέη, Σαμαρτζή, Ντόνα, Τζιάνη, Καρπέτα και Φραντζή. Η ομάδα θα συμπληρωθεί με κολυμβήτριες και συγχρονίστριες του συλλόγου, που φυσικά θα παίξουν πόλο για πρώτη φορά.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα των αγώνων του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών είναι το παρακάτω:
Παρασκευή 20/2
18.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Πανσερραϊκός
19.00 ΝΟΒΑ-Ηρακλής
Σάββατο 21/2
09.00 Ηρακλής-ΟΕΑ/ΝΑΒ
10.00 Ν.Ε. Πατρών-ΝΟΒΑ
17.00 Πανσερραϊκός-Ηρακλής
18.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ν.Ε. Πατρών
Κυριακή 22/2
09.00 Ν.Ε. Πατρών-Πανσερραϊκός
10.00 ΝΟΒΑ-ΟΕΑ/ΝΑΒ
17.00 Ηρακλής-Ν.Ε. Πατρών
18.00 Πανσερραϊκός-ΝΟΒΑ

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις