Αμόκ κόσμου στο “Παρκ ντε Πρενς” για τον Νεϊμάρ

Μοναδικές στιγμές στο “Παρκ ντε Πρενς” πριν την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Αμιάν για την 1η αγωνιστική της Ligue 1. Περισσότεροι από 45.000 φίλοι της γαλλικής ομάδες βρέθηκαν από στις εξέδρες προκειμένου να δουν από κοντά το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, Νεϊμάρ.

Από νωρίς οι διοικούντες την Παρί είχαν στήσει ένα ολόκληρο τελετουργικό με τον γνωστό Γάλλο DJ, Martin Solveig να αναλαμβάνει να διασκεδάσει τον κόσμο της ομάδας με τις μουσικές επιλογές του. Λίγο πριν τις 17:00 η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έκανε την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας την αποθέωση απ’ τους φιλάθλους, οι οποίοι και φώναξαν ρυθμικά το όνομά του. Στο πλευρό του Νεϊμάρ καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης ήταν ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.
“Σας ευχαριστώ (σ.σ. στα γαλλικά). Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που αποτελώ κομμάτι αυτής της πρόκλησης. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια με την Παρί. Θα χρειαστώ την στήριξή σας. Το Παρίσι είναι μαγικό. Ici c’ est Paris (σ.σ. Εδώ είναι το Παρίσι)”, ήταν το μήνυμα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στον κόσμο της Παρί Σεν Ζερμέν.
Στη συνέχεια ο 25χρονος επιθετικός έκανε το… γύρο του θριάμβου, βγάζοντας φωτογραφίες με τους φιλάθλους, οι οποίοι παραληρούσαν για χάρη του. Το event ολοκληρώθηκε με τον Νεϊμάρ να πηγαίνει στην εξέδρα των φανατικών ομάδων της Παρί και να πετάει την μπλούζα του.
Αξίζει να σημειωθεί πως στις εξέδρες του “Παρκ ντε Πρενς” βρισκόταν ο πατέρας του, ο οποίος και τον χειροκροτούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασής του. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με την Αμιάν, καθώς δεν κατατέθηκαν εγκαίρως όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις