Αποφεύγει την εγχείρηση ο Σκανδάλης

Με διπλή προπόνηση, πρωί-απόγευμα, συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου στη Σαμαρίνα, υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα και των συνεργατών του. Ο Λαρισαίος τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών, η ομάδα δουλεύει

τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και σε θέματα τακτικής. Ο Ολυμπιακός δημιουργεί γρήγορη ομάδα μεσοεπιθετικά και αυτό φαίνεται από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Σίγουρα, η ομάδα χρειάζεται να «δέσει», να αποκτήσει χημεία και να βγάλει αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα έρθει συν τω χρόνω, μέσα από της προπονήσεις και αργότερα μέσα από τα φιλικά παιχνίδια.
Ο Δημήτρης Σέττος δεν έχει ανέβει ακόμη στο βουνό, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα του ποδιού του. Ο Χρήστος Σκανδάλης, ο οποίος έχει επιστρέψει στο Βόλο (αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους προσαγωγούς και τους κοιλιακούς), υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το ευχάριστο είναι πως δεν θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση. Ο νεαρός μέσος υποβάλλεται σε θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Θυμίζουμε, πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σαμαρίνα, ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει κάποιο φιλικό ματς. Η αποστολή επιστρέφει στο Βόλο στις 11 Αυγούστου και το Σάββατο 12/8 θα δοθεί φιλικό ματς με τον Παγασητικό, ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Χρήστος Καψιώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις