Νικηφόρο το δεύτερο φιλικό, για το Ν.Π.Σ. Βόλος

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό για τον Βόλο Ν.Π.Σ.που επικράτησε με 3-0 του Θησέα Αγριάς, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Πορταριάς.
Για τους «κυανέρυθρους» δύο τέρματα σημείωσε ο Δημόπουλος και ένα ο Δεμηρτζόγλου…

Ο Χουάν Φεράντο χρησιμοποίησε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αν και κουρασμένοι από τις εντατικές προπονήσεις, έδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα.
Από την άλλη, για την ομάδα του Θησέα ήταν το πρώτο φιλικό, μετά από πέντε ημέρες προπονήσεων και οι άνθρωποί του δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας, η οποία στάθηκε πάρα πολύ καλά, είχε πολύ καλή ψυχολογία και αγωνιστικότητα.
Οι παίκτες του Θησέα, απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία και είναι σαφώς πιο έτοιμη σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία της, είχαν πολύ καλές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.
Τέλος, πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα της Αγριάς, αποτελεί το ότι χρησιμοποιήθηκαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο, γεγονός που δείχνει και το βάθος που υπάρχει στο ρόστερ, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για ομάδα που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό, σε ένα μακρύ και επίπονο πρωτάθλημα όπως αυτό της Α’ ΕΠΣΘ.
Ο Βόλος Ν.Π.Σ. ξεκίνησε τον αγώνα με την εξής σύνθεση: Πατσιογιώργος, Παπαεμμανουηλίδης, Ηλιάδης, Δημόπουλος, Καλαμίδας, Πιαστόπουλος, Ζέρης, Πέντα, Μηλιώτης, Μελισσόπουλος, Μάντζης
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι εξής: Φαρμάκης, Τσελεπίδης, Παπαδόπουλος, Ντεντάκης, Ντόσης, Διμηνάς, Πίτου Γκαρσία, Κυπαρίσσης, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλος, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Παπακώστας και Παπουτσής.
Για την ομάδα του Θησέα ξεκίνησαν οι Στούκας, Ρουκάς Ιωάννου Μοράλες, Αναστασίου, Κοτζαθανάσης, Τανάγιας, Ισά, Αντζούρης, Σφάκας, Θωμάς Ζιάγκας
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Στούκας, Ακριβούσης, Γαρυφάλλου, Καραλόπουλος, Μούτος, Καλαμάτας, Γιαννούλας, Σπύρος Ζάγκας, Δουλάς, Τσεκούρας (70′ λ. τρ Μπαρδόκο), Μπλόχα

πηγη φωτο: volosday.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις