Πρώτη με νίκη για ΓΣ Αλμυρού

Άκρως θετικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πρώτο τεστ του Γ.Σ.Αλμυρού με αντίπαλο τον Σαρακηνο, καθώς επιβλήθηκε με το ευρύ 5-0 στην πρώτη φιλική αναμέτρηση της χρονιάς, που έγινε στο στάδιο Αλμυρού “Αθανάσιος Ραγάζος”. Να σημειώσουμε…

ωστόσο ότι τα τέσσερα από τα γκολ της αναμέτρησης που σημείωσαν οι Κοντοβάς, Κιπτίου (2), Φλίγκος και Φαράντος, μπήκαν στο διάστημα μετά το 70’.

Το σκορ άνοιξε στο 5’ με πλασέ του   Κοντοβά, με σουτ έξω από την περιοχή του Κιπτίου (72’) έγινε το 2-0,  τρία λεπτά αργότερα ο Φλίγκος με εύστοχο πλασέ έκανε το 3-0, στο 85’ ο Κιπτίου με πλασέ έκανε τα 4-0 με το σκορ να διαμορφώνεται σε 5-0 στο 87’ με τον Φαράντο που  αξιοποίησε ασίστ του Φλίγκου, στην ολοκλήρωση μιας ατομικής ενέργειας του τελευταίου.

Από πλευράς Σαρακηνού ικανοποιημένοι ήταν για την εμφάνιση οι παράγοντες της ομάδας, καθώς εκτιμούν ότι ως το 70’ στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, ενδεχομένως κι ανέλπιστα για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η προετοιμασία.  

Από εκεί και πέρα οι πολλές αλλαγές έσπασαν το ρυθμό ενώ και η διαφορά του ρόστερ που είναι δεδομένη, βοήθησαν στο να ανοίξει το σκορ υπέρ της καλύτερης ομάδας, που ήταν αυτή του Αλμυρού.

Αυτά που κρατά ο Γιάννης Φασουράκης από το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ότι οι παίκτες του ήταν ανταγωνιστικοί κι άντεξαν το ρυθμό ως το 70΄, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι πολύ γρήγορα μπήκαν  στο αγωνιστικό πνεύμα του τρόπου παιχνιδιού που θέλει να έχει ο Σαρακηνός

Ο ΓΣ Αλμυρού ξεκίνησε με τους Κοντογεωργάκη (30’ Τσομπανόπουλο), Καψιώτη (40’ Φαράντο), Δημουλά, Κόκκα, Τσιάτσιο, Π. Βούλγαρης, Θωμαΐδη, Π. Κοντοβά,  Κωτσιαρίδη, Πρατή, Κρανά

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Τσομπανόπουλος  (60’ Σταυράκης),  Αράπης, Παυλίδης, Τσόγκας, Μπαρούτας, Σαββίδης Τετριμίδας, Κιπτίου, Βουτσίτσεβιτς, Φαράντος, Φλίγκος.

Γι α το Σαρακηνό ξεκίνησαν οι Γράντας, Τσαγγαράς, Γιαμαλής, Ρέλος, Ντούρο, Θάνος, Ρακής Κοντοβάς, Μαστακούλης, Σιδηρόπουλος, Τσιουρής.

Χρόνο συμμετοχής πήραν οι Κοντογιάννης, Κουσκουρίδας, Τσαρδακάς, Κόντρα, Δουλάς, Λαρίσης, Μελίσης, Μουράβας.

Οι παράγοντες του ΓΣ Αλμυρού Ευχαριστούν τον κόσμο που παρά την αφόρητη ζέστη βρέθηκε στο γήπεδο για το πρώτο φιλικό της χρονιάς και ανανεώνουν το ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή με την νεοσύστατη, αλλα πολύ δυνατή αντίπαλο την ομάδα του Βόλου, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις