Τζήμας και Γεωργιάδης παραμένουν στον Άνθιμο Γαζή

Οι Ανδρέας Τζήμας και Μάνθος Γεωργιάδης θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά με την φανέλα του Άνθιμου Γαζή. Οι δυο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο από Ολυμπιακό Αμπελιάς και Διμήνι αντίστοιχα, συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα στους δέκα τελευταίους αγώνες

να πετύχει 9 νίκες και μία μόνο ισοπαλία, να κερδίσει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ και μάλιστα ως πρωταθλήτρια του ομίλου. Οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν πολλές προτάσεις στα χέρια τους από άλλες τοπικές ομάδες αλλά τελικά επέλεξαν μετά από συνάντηση με τη νέα διοίκηση του συλλόγου να συνεχίσουν και φέτος μαζί στο δύσκολο ταξίδι της ομάδας, ως νεοφώτιστη, στην πρώτη τοπική κατηγορία.
Ο Τζήμας είναι 23 χρονών, υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής και διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση, το δημιουργικό του παιχνίδι αλλά και την έφεση στο σκοράρισμα. Πριν μετακομίσει στις Μηλιές και στον Άνθιμο Γαζή αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Αμπελειάς στην Λάρισα όπου αγωνίστηκε για 7 παιχνίδια σκοράροντας 4 φορές ενώ πρόπερσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Βόλου όπου ήταν βασικό στέλεχος(5 γκόλ) της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και αγωνίστηκε και στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Ο Γεωργιάδης είναι ένας ταχύτατος και με έφεση στο σκοράρισμα επιθετικός, είναι γνωστός στους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας καθώς έχει αγωνιστεί πριν τρία χρόνια στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς (9 γκολ), πριν δυο σεζόν στον Ηρακλη (7 γκολ) ενώ πέρυσι ξεκίνησε ως βασικός στην ΑΕ Διμηνίου. Παλιότερα έχει αγωνιστεί σε Μουζάκι Καρδίτσας(Δ’ Εθνική) όπως και στην Κοζάνη.
Σίγουρα με αυτές τις δυο παραμονές στην επιθετική γραμμή του Γαζή και μαζί με τους έμπειρους Γιάννη Τσατσαρώνη και Φώτη Παπαδόπουλο θα αποτελούν μια πλήρης και δυνατή επιθετική γραμμή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις