Φορτσάρει για Πούκι ο Παναθηναϊκός, παράταση για Γκάμπριελ

Παίζει με Κοπεγχάγη και… έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Πούκι; Ο Φινλανδός φορ έχει μπροστά του το ντέρμπι, στο οποίο η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή λόγω του μικροτραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και ίσως αυτό να είναι το τελευταίο του ματς με την ομάδα της Δανίας.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ετοιμάζουν την τελευταία τους κίνηση για να σημειωθεί… happy end στην υπόθεση. Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει να συνεχιστούν οι συζητήσεις μετά την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη και ουσιαστικά θα πρόκειται για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει επίσημα πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και δεν σκοπεύουν να δώσουν πολλά παραπάνω χρήματα από το συγκεκριμένο ποσό, καθώς εκτιμούν ότι είναι καλή προσφορά ώστε να υπάρξει, λόγω και του ότι το συμβόλαιο του 27χρονου επιθετικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Σύμμαχός τους είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και έχει ενημερώσει τη διοίκηση της ομάδας του για τις προθέσεις του.
Νέα μίνι παράταση για τον Γκάμπριελ στον Παναθηναϊκό. Εκεί που φαίνεται ότι ο παίκτης θα φορέσει τα πράσινα, όλο και κάτι συμβαίνει και κολλάει το θέμα. Αυτήν τη φορά το θέμα έχει να κάνει με τον Βραζιλιάνο μπακ και την Ουντινέζε, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη». Στο «τριφύλλι» έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με τον ιταλικό σύλλογο όσο και με τον 26χρονο παίκτη, αλλά μια οικονομική εκκρεμότητα που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα της Serie A και τον Γκάμπριελ τρενάρει το θέμα. Από το «τριφύλλι» τηρούν στάση αναμονής και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κλείσει θετικά το θέμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις