Μαουρίτσιο και Ζοσουέ ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με εντολή Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς, έχουν ως προτεραιότητα την προσθήκη ενός εσωτερικού μέσου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κεφάλαιο κεντρικός αμυντικός μπαίνει στο περιθώριο.

Οι Μαουρίτσιο και Ζοσουέ φαίνεται να είναι τα δυο πρώτα ονόματα της σχετικής λίστας, στην οποία υπάρχει και τρίτο όνομα παίκτη που εξετάζεται τις τελευταίες ημέρες.
Στο κεφάλαιο Μαουρίτσιο, ο 29χρονος Βραζιλιάνος δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, καθώς η Ζενίτ τού έδωσε την ελευθέρας του, γεγονός που τον έχει βάλει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.
Το μειονέκτημα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι άλλο από το ελληνικό πρωτάθλημα, που δεν αποτελεί πρώτη επιλογή του παίκτη, από τη στιγμή που φέρεται να εξετάζει προτάσεις τόσο από την Ιταλία όσο και από την Γαλλία, αλλά σε ομάδες που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Στο κεφάλαιο Ζοσουέ, ο 27χρονος Πορτογάλος δεν υπολογίζεται από την Πόρτο και στον Δικέφαλο του βορρά το όνομά του έχει κάνει τον… κύκλο του, έχοντας πάρει την έγκριση όλων εντός ομάδας για να φτάσει μέχρι τις πρώτες θέσεις της λίστας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους (Μαουρίτσιο και Ζοσουέ) πλαισιώνονται από τρίτο παίκτη, που τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο μπήκε στη λίστα αλλά έφτασε στην τελική προεπιλογή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις