Στη Σαμαρίνα η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Β.

Μοιράσου το άρθρο

Στη Σαμαρίνα βρίσκονται από την Παρασκευή ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο αντιπρόεδρος αυτής κ. Μανώλης Πολύζος, αλλά και ο γενικός Διευθυντής κ. Βασίλης Κολιτσίδας, προκειμένου να δουν από κοντά την προετοιμασία της ομάδας.

Χθες, το πρόγραμμα προέβλεπε πρωινή προπόνηση με έμφαση στην τακτική στο γήπεδο της ξενοδοχειακής εγκατάστασης και το απόγευμα οικογενειακό δίτερμα, με τις ομάδες να χωρίζονται σε κόκκινους και πορτοκαλί.
Οι κόκκινοι ήταν: Καραγκιολίδης (Κωνσταντίνου), Καραμπάς, Αγγελής, Κραγιόπουλος, Παπαϊωάννου, Τόσκας, Κόκας Δήμος, Βαρούχας (Ζάχος), Θέος, Καρβούνης και Σεχολάρι.
Οι πορτοκαλί ήταν οι: Κούτσικος, Πατσής (Φραγκογιάννης), Κόκας Ανδρέας, Νόνης, Χατζόγλου, Βασιλίεβιτς, Λούγκος, Ευθυμιάδης, Αλαμάνης, Μέμος, Καρβούνης.
Νικητές ήταν οι κόκκινοι με 3-1. Προηγήθηκαν οι πορτοκαλί με κεφαλιά του Λούγκου, ενώ οι Θέος, Σεχολάρι και Βαρούχας έδωσαν τη νίκη στους κόκκινους.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο πρόεδρος της Δ.Ε. συζήτησε με τον προπονητή κ. Μιχάλη Ζιώγα, τον βοηθό προπονητή κ. Κώστα Μπράτσο και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Μιχάλη Μπίζιο για την εξέλιξη της προετοιμασίας αλλά και για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.
Ο πρόεδρος της ΔΕ παρακολουθώντας την προπόνηση αλλά και το δίτερμα φάνηκε άκρως ικανοποιημένος από την πειθαρχία αλλά και την μαχητικότητα που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές.
Να σημειωθεί πως την αποστολή της ομάδας έχουν ακολουθήσει ο γενικός αρχηγός, Λευτέρης Τασιόπουλος , ο φυσιοθεραπευτής Στέφανος Κούγκουλος αλλά και οι φροντιστές Δημήτρης Παπαγιάννης και Κώστας Κρίκης, που για ακόμη μία χρονιά είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν καθημερινά τους ερυθρόλευκους. Φυσικά από την πρώτη κιόλας ημέρα της παραμονής του Ολυμπιακού Βόλου στη Σαμαρίνα βρίσκεται και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας Μίλτος Μαργαρός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις