Γ. Μαυρίδης: Ελπίζω αυτή τη φορά να κερδίσουμε

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της ΑΕ Διμηνίου, Γιώργος Μαυρίδης, μίλησε στο Goalpost.gr για τον χαμένο τελικό που είχε ζήσει ως ποδοσφαιριστής και την ιστορία που δείχνει να επαναλαμβάνεται, για τον ερχόμενο τελικό με αντίπαλο τον Σαρακηνό, την προβολή του τελικού από τα ΜΜΕ, αλλά και για το οικονομικό κόστος μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Επίσης, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για τις εγκαταστάσεις της ΑΕ Διμηνίου, για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ενόψει τελικού, αλλά και για την ανταπόκριση του κόσμου.

Γράφει ο Δημήτρης Μπιτολάς

Για τον χαμένο τελικό και την ιστορία που δείχνει να επαναλαμβάνεται ανέφερε: «Το 1988 (ως παίκτης της ΑΕ Διμηνίου) στον τελικό με αντίπαλο τον Θησέα Αγριάς, τον οποίο χάσαμε με 3-1, παρόλο που ήμουν παίκτης της ομάδας δεν παρευρέθηκα στον τελικό, διότι τότε υπηρετούσα στο στρατό. Η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνεται με τον Αλέξανδρο Φιλατζικιώτη, ο οποίος είναι παίκτης της ομάδας μας, αλλά δεν θα παρευρεθεί στον τελικό, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ελπίζω αυτή τη φορά να κερδίσουμε».

Για τον ερχόμενο τελικό με αντίπαλο τον Σαρακηνό δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τελικό, διότι θα παίξει και ο γιος μου, ο Σάββας Μαυρίδης. Έχω αγωνία, γιατί θέλω μετά από δύο χαμένους τελικούς να κερδίσουμε το Κύπελλο. Η αυριανή μέρα θα είναι μία γιορτή για το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας».

Για την προβολή του τελικού από τα ΜΜΕ είπε: «Η προβολή αυτή από τα ΜΜΕ είναι πολύ σημαντική. Πιστεύω πως μελλοντικά, λόγω της τηλεοπτικής κάλυψης, μπορεί να βοηθήσει και οικονομικά τις ομάδες π.χ. μέσω κάποιων διαφημίσεων».

Για τα οικονομικό κόστος του πρωταθλητισμού και για τις εγκαταστάσεις της ομάδας επεσήμανε: «Δεν πιστεύω ότι είναι πολλά τα χρήματα που ξοδεύει μια ομάδα, η οποία κάνει πρωταθλητισμό. Αυτό συμβαίνει, επειδή έχουμε πολύ καλή οργάνωση ως ομάδα. Διαθέτουμε πολύ καλές εγκαταστάσεις, δικό μας γήπεδο, ξεχωριστό γήπεδο προπονήσεων και γυμναστήριο. Όλα αυτά είναι ιδανικά για ένα παίκτη».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και ανταπόκριση του κόσμου τόνισε: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μεγάλος απών λόγω τραυματισμού από το παιχνίδι, θα είναι ο Μανώλης Κονδιλάς. Ο κόσμος του Διμηνίου θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Τα εισιτήρια του Τελικού παρουσιάζουν ιδιαίτερη ζήτηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις