Φουλ για Πούκι ο Παναθηναϊκός, «κληρώνει» για Γκάμπριελ

Εξελίξεις προσεχώς σε δύο μεταγραφικά μέτωπα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» φορτσάρουν από σήμερα (07/08) ώστε να κάνουν δικό τους τον Τεέμου Πούκι, που αγωνίστηκε την Κυριακή με την Μπρόντμπι κόντρα στην Κοπεγχάγη και ίσως να επρόκειτο για την τελευταία του εμφάνιση με τους Δανούς.

Τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ως καθοριστικά στην υπόθεση, καθώς ξεκινάει άμεσα νέος κύκλος διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους, που είχαν συμφωνήσει να αφήσουν για λίγο στην άκρη το θέμα λόγω του ότι είχαν σημαντικά ματς να δώσουν κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας που έκλεισε με ντέρμπι για την Μπρόντμπι.
Το «τριφύλλι» έχει καταθέσει επίσημα πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και εκτιμάται ότι τα συγκεκριμένα χρήματα είναι αρκετά ώστε να απαντήσει θετικά η ομάδα της Δανίας, που αρχικά ζητούσε 2,5 εκατ. ευρώ επειδή έχει ποσοστό μεταπώλησης η Σέλτικ. Ωστόσο, από τις τελευταίες επαφές εμφανίστηκε πιο… διαλλακτική, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος δεν κυλάει υπέρ της, καθώς μπήκαμε στον τελευταίο μήνα της μεταγραφικής περιόδου και ότι το συμβόλαιο του Πούκι λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Έτσι, κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη, αποκτώντας πολύ λιγότερα οικονομικά οφέλη ή να τον χάσει εντελώς τζάμπα του χρόνου τέτοια εποχή.
Το άλλο θέμα που βρίσκεται στο προσκήνιο είναι του αριστερού μπακ της Ουντινέζε, Γκάμπριελ Σίλβα. Η «χρυσή τομή» δεν έχει βρεθεί ακόμα, το ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα στον Βραζιλιάνο και τον ιταλικό σύλλογο και αφορά την αμοιβή του δεν έχει λυθεί. Στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να περιμένουν για πολύ ακόμα, καθώς βλέπουν ότι δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα. Αν δεν προκύψουν ευχάριστα νέα ούτε σήμερα, τότε οι «πράσινοι» θα στραφούν στις εναλλακτικές περιπτώσεις που έχουν στη λίστα τους.