Φουλάρει για φορ και αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός Βόλου

Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας ολοκληρώθηκε στη Σαμαρίνα, με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου να δουλεύουν σκληρά, υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα και των συνεργατών του. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, από τις πρώτες κιόλας μέρες προετοιμασίας ο Ολυμπιακός είναι μια «δεμένη» οικογένεια

και όλοι οι παίκτες δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις.
Η τεχνική ηγεσία έχει ήδη άποψη για το ρόστερ και θα αποφασίσει μαζί με τη διοικούσα επιτροπή για τις κινήσεις που θα γίνουν, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι κινήσεις και να συμπληρωθούν τα όποια κενά υπάρχουν στην ομάδα.
Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, αλλά και ενός αριστερού οπισθοφύλακα. Δεν αποκλείεται η ομάδα να αποκτήσει έναν ακόμη αμυντικό χαφ και στην περίπτωση αυτή ίσως δούμε τον Δημήτρη Τόσκα να αγωνίζεται πιο πίσω, ως στόπερ.
Ο Μιχάλης Ζιώγας περιμένει να ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Δημήτρης Σέττος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Θυμίζουμε, πως στο Βόλο βρίσκεται ο Χρήστος Σκανδάλης, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και στους προσαγωγούς.
Σήμερα Δευτέρα επιστρέφουν από τη Σαμαρίνα ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο αντιπρόεδρος Μανώλης Πολύζος και ο γενικός διευθυντής Βασίλης Κολιτσίδας. Όλοι τους βρίσκονται από την Παρασκευή στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζονται οι «ερυθρόλευκοι», παρακολούθησαν από κοντά τις προπονήσεις και συνομίλησαν για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα με τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις