Τέλος ο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό

Οριστικά τέλος ο Γκάμπριελ Σίλβα για τον Παναθηναϊκό, καθώς επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ των Γάλλων ότι ο παίκτης καταλήγει στην Σεντ Ετιέν.Νωρίτερα την Δευτέρα, γαλλικό δημοσίευμα ανέφερε ότι επίκειται ανακοίνωση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου στην Σεντ Ετιέν, κάτι που τελικά επιβεβαιώνεται με το «τριφύλλι» να εξετάζει πια άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Η γαλλική ομάδα κια η Ουντινέζε τα έχουν βρει σε όλα σχετικά με την μετακίνηση του 26χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού, ενώ φαίνεται πως ο ιταλικός σύλλογος καθυστερούσε όλο αυτό το διάστημα τη μεταγραφή περιμένοντας καλύτερη πρόταση για τον παίκτη.

Ο Γκαμπριέλ Σίλβα αναμέμεται τις επόμενες ώρες στη Γαλλία για να περάσει από ιατρικά και να ανακοινωθεί.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει άλλες λύσεις για την θέση, για τον παίκτη δηλαδή ο οποίος θα πλαισιώνει τον Χουλτ.

Ωστόσο, όποιος παίκτης αποκτηθεί δεν θα είναι δυνατόν να δηλωθεί στη λίστα της UEFA καθώς η διορία λήγει το βράδυ της Δευτέρας και πλέον αν κάνει περισσότερες από μια μεταγραφές θα πρέπει να επιλέξει έναν εξ αυτών για να δηλωθεί στη λίστα της UEFA ένα 24ώρο πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Μπιλμπάο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις