Περνάει ιατρικά και υπογράφει στη Σεντ Ετιέν ο Κατράνης

Σήμερα Δευτέρα (7/8) αναμένεται στη Γαλλία ο Αλέξανδρος Κατράνης ούτως ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Σεντ Ετιέν.Σύμφωνα με το atromitistas.gr, o Ατρόμητος έχει συμφωνήσει με την Γαλλική ομάδα, έναντι 800.000 ευρώ, με το deal να περιλαμβάνει ποσοστό μεταπώλησης (15%) και διάφορα άλλα μπόνους (ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών στο σαμπιονά και αν ο σύλλογος βγει στην Ευρώπη).

Ουσιαστικά, υπάρχουν κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες για να κάνει ο διεθνής αριστερός μπακ των Περιστεριωτών το άλμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα και σε μία ιστορική ομάδα. Όπως και να έχει αύριο θα πέσουν οι υπογραφές και o Κατράνης θα ανήκει για τα επόμενα πέντε χρόνια στη Σεντ Ετιέν.
Ο Ατρόμητος βλέπει ακόμα ένα προϊόν των ακαδημιών να ανοίγει τα φτερά του και αυτό το πιστώνεται ο τεχνικός διευθυντής Τόλης Αποστόλου, του οποίου ο Βολιώτης παίκτης αποτέλεσε ανακάλυψη, κυρίως ο Γιώργος Κορακάκης, ο οποίος τον πίστεψε έμπρακτα και όχι στα λόγια, καθιερώνοντας στην ενδεκάδα και φυσικά όλοι οι προπονητές του στις υποδομές, που τον βοήθησαν να είναι σταθερά μέλος των μικρών εθνικών ομάδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις