Στην κόντρα με τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Λάρισας ο Κούγιας

Την πλήρη αντίθεσή της προς την ΕΠΣ Λάρισας και τη νέα διοίκηση των Μπουχλαριώτη – Γκούμα, με αφορμή την τοποθέτηση του Αντώνη Βαλιώτη ως επικεφαλή της Επιτροπής Διαιτησίας, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης της η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ: Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει ζήσει προσωπικά τις διαιτητικές του συμπεριφορές στο πρωτάθλημα της Football League, όπου ήταν ο προσωπικός διαιτητής του Αρβανιτίδη και της πολύ βρώμικης εκείνη την εποχή ΠΑΕ Βέροια, μέσω του προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης Σάββα, στα περισσότερα κρίσιμα παιχνίδια ανόδου σε άλλες κατηγορίες, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τα παιχνίδια ανόδου ΠΑΕ Βέροια – ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΕ Βέροια – ΠΑΕ Επανωμή, όπου έκανε διαιτητικά όργια (υπάρχουν δημοσιεύματα από όλες τις εφημερίδες πανελληνίας εμβέλειας), εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας στον διορισμό από τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Λάρισας Μπουχλαριώτη – Γκούμα, η οποία ευαγγελίστηκε την κάθαρση, ως επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Λάρισας του “γνωστού” Αντώνη Βαλιώτη, αντί του εντιμοτάτου στην κυριολεξία Αντώνη Ζήλου.

Αυτό δεν είναι κάθαρση, είναι πρόκληση και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ενημερώσει αφενός μεν τον επικεφαλής της παρατάξεως για τις εκλογές στην ΕΠΟ, στην οποία ανήκει ο κ. Μπουχλαριώτης, Βαγγέλη Γραμμένο, αφετέρου δε δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η αντικατάσταση ή όχι του Αντώνη Βαλιώτη θα αποτελέσει ένα από τα κριτήρια μας για το ποια από τις παρατάξεις θα ψηφίσουμε στις εκλογές της ΕΠΟ στις 18/8/2017.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ όπως η ίδια είναι ανεξάρτητη και περήφανη, το ίδιο απαιτεί να είναι και η τρίτη στην Ελλάδα σε αριθμό σωματείων ΕΠΣ Λάρισας και δεν θα ανεχθούμε ποτέ άνθρωποι τους οποίους αντιμετωπίσαμε σαν ανεξάρτητους και καθαρούς παράγοντες, παραχωρώντας τους και χρόνο στο ραδιοφωνό μας, να γίνουν φερέφωνα μεγάλης ΠΑΕ.

Σημειωτέον, ότι η πίεση του Σάββα στην ΕΠΟ να προαχθεί ο “γνωστός” Αντώνης Βαλιώτης σε διαιτητή Super League και η άρνηση από τον κ. Βασσάρα και τους υπολοίπους να το πράξουν εξαιτίας του ότι ήταν γνωστό τι είχε κάνει, απετέλεσε την αιτία να ξεκινήσει η έρευνα από την Εισαγγελία Αθηνών και τον κ. Κορέα για τους πλαστούς πίνακες διαιτησίας στην ΕΠΟ. Αυτά προκύπτουν από τις καταθέσεις της δικογραφίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις