Βαζάκας: «Να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο» (video)

Χαρούμενος που επέστρεψε στην Αναγέννηση μετά από 20 χρόνια δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας.

Ο νέος προπονητής των Κιτρινόμαυρων, παραδέχτηκε τη μεταβατική χρονική περίοδο που διανύει η ομάδα και που αποδέχτηκε την πρόταση να την καθοδηγήσει για 5η διαδοχική σεζόν στην Football League, επισημαίνοντας ότι αναζητήθηκαν οι καλύτερες δυνατές επιλογές με παίχτες που θα «ματώνουν» για τη φανέλα.

Ο 57χρονος τεχνικός μίλησε για τη νέα σεζόν και τη φιλοσοφία πάνω στην οποία θα πορευτεί η ιστορική ομάδα της Καρδίτσας, αποφεύγοντας να οριοθετήσει αντικειμενικό στόχο.

Αυτό που επισήμανε, πάντως, με έμφαση είναι ότι η Αναγέννηση θα πορευτεί με σκοπό την οικονομική της υγεία και πως έφτασε η στιγμή με την κατάλληλη δουλειά να αλλάξει στόχο και να επιδιώξει υψηλότερα πλασαρίσματα, αν όχι την πολυπόθητη άνοδο στη Superleague.

Ο Γρεβενιώτης προπονητής αναφέρθηκε στη δυναμική της ομάδας, δήλωσε πως επιθυμία του είναι μέσα από το ποδόσφαιρο που θα επιδιώξει να παρουσιάσει το σύνολό του να επιστρέψει το κοινό της Καρδίτσας στο γήπεδο και να αποκτήσει η Αναγέννηση τη θέση που της αξίζει.

Παράλληλα, επισήμανε ότι στο παρελθόν δούλεψε με νεανικά πρότζεκτ σε ομάδες που μάλιστα κατάφερε να αναδείξει ποδοσφαιριστές σε διάφορες Εθνικές κατηγορίες, και οι προσπάθειες να στεφθούν με επιτυχία.

 karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις