Παίρνει Τζανδάρη ο Παναθηναϊκός

Ο Τεέμου Πούκι αναμενόταν, ο Φάνης Τζανδάρης «έσκασε» στον Παναθηναϊκό.
Στο «τριφύλλι» δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς το θέμα της απόκτησης επιθετικού, (αναπληρωματικού) αριστερού μπακ και εξτρέμ, αλλά, παράλληλα, έκανε ακόμη μια κίνηση για να γεμίσει το ρόστερ του.

Έτσι, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», έκλεισε ουσιαστικά τον πρώην μέσο (παίζει ως εξάρι και ως οκτάρι) των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, που έμεινε ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους» τον περασμένο Ιούνιο και ενώ είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2015. Στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε στην σλοβενική Κόπερ ως δανεικός από την ομάδα του Πειραιά και έκανε πέντε συμμετοχές. Ουσιαστικά, «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό με την πολύ καλή παρουσία του στον «δικέφαλο του Βορρά» στο πρώτο μισό της σεζόν 2013-14. Στη συνέχεια, όμως, λόγω και του θέματος του συμβολαίου του… παραγκωνίστηκε.
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής απασχόλησε για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό πριν από ένα μήνα, αλλά τα σημαντικά κενά που υπήρχαν στο ρόστερ, ανάγκασαν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να τρενάρουν αρκετά το θέμα ώστε να κοιτάξουν τις προτεραιότητές τους. Τα τελευταία 24ωρα έγιναν νέες επαφές που οδήγησαν σε συμφωνία επί της ουσίας και απομένει να την ενεργοποιήσει ο Παναθηναϊκός. Ίσως να συμβεί μετά τις αναμετρήσεις με την Μπιλμπάο για τα play offs του Europa League, λόγω και των άλλων μεταγραφικών θεμάτων που «καίνε». Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σημειωθούν και νωρίτερα οριστικές εξελίξεις. Το συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει θα είναι πιθανότατα διάρκειας τριών ετών σύμφωνα με την «Spotday».
Ο Τζανδάρης αποκτάται από τον Παναθηναϊκό ως μια πολύ καλή εναλλακτική λύση στον άξονα πίσω από τους Ζέκα και Κουρμπέλη που έχουν προβάδισμα, όπως είναι λογικό, καθώς έχουν «δέσει» και πολύ καλά μεταξύ τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του στον Πανιώνιο, όπου είχε μια πολύ άτυχη στιγμή (υπέστη ρήξη χιαστών), αλλά όσο αγωνίστηκε είχε καλή παρουσία. Ο 48χρονος τεχνικός τον πιστεύει πολύ και αναμένεται να επενδύσει πάνω του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις