Νίκη Βόλου: “Ραντεβού στο Πανθεσσαλικό”

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου τηρώντας κατά γράμμα όσα έχει εξαγγείλει από τη στιγμή που ανέλαβε να οδηγήσει τον σύλλογο εκεί που ανήκει, μετέτρεψε σε πράξη ακόμη μία δέσμευσή της, ανακοινώνοντας κι επίσημα το Πανθεσσαλικό Στάδιο ως έδρα της ομάδας.

Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται σε μεγάλα γήπεδα και στη Νίκη Βόλου θέλουν να χτίσουν κάτι σε στέρεες βάσεις και με υγιείς προϋποθέσεις. Μία από αυτές είναι ο χώρος εργασίας των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας να παρέχει όλα όσα χρειάζονται ώστε το μόνο που να τους απασχολεί να είναι η συνεχής βελτίωσή τους και τίποτα άλλο. Το Πανθεσσαλικό και το βοηθητικό γήπεδο έχει τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει το εφαλτήριο απ’ όπου η Νίκη Βόλου θα ξεκινήσει την ανοδική της πορεία.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ανακοινώνει πως έδρα της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος της Νίκης, στο γνώριμο περιβάλλον του Πανθεσσαλικού, θα κάνει κάθε αγώνα γιορτή δίνοντας το δικό του ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες, προστατεύοντας όπως πάντα άλλωστε έκανε την περιουσία μας και προφυλάσσοντας την ομάδα μας .

Ραντεβού στο Πανθεσσαλικό.

Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις