Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Β.

Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται από σήμερα Τρίτη 8 Αυγούστου τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου. Η περίοδος των προεγγραφών ολοκληρώθηκε γι’ αυτό και όσοι προεγγράφησαν μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της ομάδας για να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους. Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν απευθείας το διαρκείας τους κατά την έλευσή τους στα γραφεία, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

 

 

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα play off) αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Σημεία πώλησης διαρκείας

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, Ladies και Νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος)

-Sports café Da Luz, Δεληγιώργη 4Β

-Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως