Ήττα για Σαρακηνό, από την Κ17 του Ολυμπιακού Π. (+ Photos)

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στα Χάνια Πηλίου, η Κ-17 του Ολυμπιακού Π. επικράτησε με 3-2 της ομάδας του ΑΣ Σαρακηνός. Η ομάδα του Σαρακηνού ήταν καλή σε γενικές γραμμές, ωστόσο αντιμετώπισε πρόβλημα στην ανάπτυξη από την πολλή πίεση, το συνεχές τρέξιμο και πρέσινγκ που είχαν οι αντίπαλοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού…

Τα γκολ που δέχτηκε ο Σαρακηνός ήταν απόρροια ατομικών λαθών, εξαιτίας της πίεσης που άσκησε ο αντίπαλος και όχι από ενέργειες σε οργανωμένες επιθέσεις και αυτό αποτελεί ένα καλό χαρακτηριστικό για την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 στο 22′ με σουτ-βολίδα του Μπόνιου έξω από την περιοχή, διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Βοϊδονικόλα στο 41′ και στο 54′ ο Μπουλάρι μετά από ασίστ του Ζαχαράκη έκανε το 3-0!
Για την ομάδα του Σαρακηνού το 3-1 έγινε στο 60′ από φάουλ του Θάνου, κεφαλιά του Σιδηρόπουλου κι από το ύψος της μικρής περιοχής ο Τσαγγαράς με πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε από κόρνερ του Θάνου και κεφαλιά του Τσιουρή στο 70′
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Μαλάι, Δολαψάκης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μικρός, Γλυνός, Μούγιος, Μπόνιος, Γεωργαντής, Βοϊδονικόλας, Κοτσιανούλης/ Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μπαλωμένος, Τασιάς, Μποσκουϊδης, Ράμα, Τσακίρης, Ντούλος, Ζαχαράκης, Φέκκας, Μπουλάρι.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρέλλος, Σουάρες, Γιαμαλής, Κουσκουρίδας, Ντούρο, Κοντοβάς, Λαρίσης, Κόντρα, Κωσταντάκος, Δούλας
Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κοντογιάννης, Ντούρο, Σουάρες, Κουσκουρίδας, Τσαγγαράς, Τσαρδακάς, Μελίσης, Θάνος, Ράκης, Μαστακούλης, Τσιουρής, Σιδηρόπουλος.


 
 



 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις