Με Λημνιό ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Οι Αμρ Ουάρντα και Νίκος Μελίσσας έδωσαν την θέση τους στους Δημήτρη Λημνιό και Αλέξανδρο Πασχαλάκη, στη λίστα που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενόψει των αγώνων της φάσης των playoffs του Europa League με την Έστερσουντ (17-24/8).

Αναλυτικά οι παίκτες ανά θέση:

Τερματοφύλακες: Ρέι, Πασχαλάκης, Μπρκιτς, Σιαμπάνης

Αμυντικοί: Δεληγιαννίδης, Κωσταντινίδης, Μάτος, Λέοβατς, Λεβέκ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Πούγγουρας

Μέσοι: Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ

Επιθετικοί: Τζάλμα, Μακ, Λημνιός, Πέντρο Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης

Με την απογευματινή προπόνηση, που έγινε στις 7:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για την φιλική αναμέτρηση της Τρίτης (8/8) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα (19:00) στην άδεια Τούμπα. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς είχε προαποφασίσει να συμπεριλάβει στην αποστολή τους παίκτες που χρησιμοποίησε στα δυο παιχνίδια με την Ολίμπικ, όμως πλην του Κάνιας που υπέστη θλάση στην δεύτερη αναμέτρηση με τους Ουκρανούς και του Λεβέκ που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Κρέσπο και Μπίσεσβαρ.

Ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο και θα μείνει προληπτικά εκτός και των δυο φιλικών αναμετρήσεων, ενώ ο δεύτερος δέχθηκε μία κλωτσιά κατά την διάρκεια της προπόνησης. Αμφότεροι θα εξεταστούν το πρωί της Τρίτης από τον  επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Παπακώστα.

Στην αποστολή για το παιχνίδι της Τρίτης βρίσκονται οι: Ρέι, Μούτσα, Λέοβατς, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Τζάλμα, Μακ, Πέντρο Ενρίκε, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Κόζακ, Μίσκοβιτς, Λύρατζης. Όσοι έμειναν εκτός αποστολής, έχουν ραντεβού το πρωί της Τρίτης στις 9:30 στην Νέα Μεσημβρία για προπόνηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις