Επανεμφάνιση Γιώργου Αβδελά με τη φανέλα της Δάφνης

Ενώ σημαντικό ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται κάτω από τα γκολπόστ, θα εντάξει στο δυναμικό της η Δάφνη στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για τον Γιώργο Αβδελά που αν και βρέθηκε να αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, το 2011, κάνοντας προπονήσεις και…

με την επαγγελματική ομάδα δίπλα στον Γιακούποβιτς και τον Εμ. Ρόκα, η συνέχεια στην καριέρα του δεν ήταν η ίδια, καθώς για επαγγελματικούς λόγους αναγκάστηκε να διακόψει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.
Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν και Γιώργος Αβδελάς είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τα γάντια του τερματοφύλακα και να υπερασπιστεί την εστία της νέας του ομάδας, της Δάφνης.
Ο Γιώργος Αβδελάς έχει γεννηθεί στις 27 Μαΐου 1993 και ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 χρονών, από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου, του οποίου τη φανέλα είχε την τιμή να φορέσει και στις μεγάλες ομάδες υποδομής του συλλόγου, ενώ για ένα χρόνο έχει αγωνιστεί και με την φανέλα της ΑΕ Διμηνίου.
ο Γιώργος Αβδελάς μίλησε στο “goalpost.gr” τόσο σχετικά με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και για τη νέα του ομάδα.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από απουσία τριών ετών για επαγγελματικούς λόγους.
Για μένα αποτελεί τιμή να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου, φορώντας τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας, όπως είναι αυτή της Δάφνης, τους παράγοντες της οποίας ευχαριστώ θερμά που με εμπιστεύτηκαν.
Μέρα με την ημέρα θα δουλεύω σκληρά για να γίνομαι όλο και καλύτερος και να επανέλθω στο πολύ υψηλό επίπεδο που ήμουν πριν σταματήσω, για αυτό το διάστημα, να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.
Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις