Άριστο το κλίμα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού στη Σαμαρίνα. Για 11η μέρα οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το ευχάριστο είναι πως με εξαίρεση τον Χρήστο Σκανδάλη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και στους προσαγωγούς (υποβάλλεται σε θεραπεία στο Βόλο), όλοι

οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς και γυμνάζονται εντατικά, υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα και των συνεργατών του.
Οι παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό φάνηκε στα εργομετρικά στα οποία υποβλήθηκαν, πριν η ομάδα ανέβει στη Σαμαρίνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία να στηρίζεται στην ταχύτητα, κυρίως μεσοεπιθετικά, με παίκτες φιλόδοξους, που «διψούν» για διάκριση και όλοι σχεδόν γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία και τις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής.
Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό, οι παίκτες αρχίζουν και «δένονται» μεταξύ τους, ενώ καθημερινά στο δίτερμα «πέφτουν» κορμιά, καθώς και το ανάλογο στοίχημα για το ποιος θα κερδίσει, με έπαθλο μία τούρτα!
Στη Σαμαρίνα προετοιμάζεται μία ακόμη ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα ο Αστέρας Βλαχιώτης, ο οποίος έχει προπονητή τον Μίοντργαγκ Τσίρκοβιτς.
Ο ένας εκ των δύο φροντιστών της ομάδας, ο Κώστας Κρίκης, επέστρεψε στο Βόλο πρόωρα, καθώς η μητέρα του αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας (έσπασε το πόδι της) και θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ο Ολυμπιακός πιθανότατα το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παγασητικό, το προσεχές Σάββατο 12 Αυγούστου, θα το δώσει στο ΕΑΚ Βόλου. Κι αυτό, καθώς στο Πανθεσσαλικό (στο κεντρικό γήπεδο) έχει γίνει σπορά και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για λίγες μέρες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις