«Δίψα» για το Κύπελλο από Σαρακηνό και ΑΕ Διμηνίου (pregame)

Γιορτάζει σήμερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Σήμερα Σάββατο 21/2 τις 2.30 μ.μ. (τηλεοπτική μετάδοση από τον ASTRA TV, διαδικτυακά από το goalpost.gr και ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 89.5) θα αναμετρηθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Σαρακηνός και Α.Ε. Διμηνίου στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.
Θα βρεθούν…

…αντίπαλοι στον τελικό δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, όπως αυτός του Πανθεσσαλικού σταδίου. Επιπλέον η διοργανώτρια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας έχει φροντίσει να υπάρχει ένα τελετουργικό αντάξιο ενός τελικού, προκειμένου να ικανοποιήσει τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Στον Σαρακηνό δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και έτσι η ομάδα θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Στην αποστολή μετέχουν 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Στούκας, Ζαμάνης, Ακτσιαλής, Βαΐτσης, Γούσιος, Λ. Δενελάβας, Ν. Δενελάβας, Δημακόπουλος, Θεοδοσιάδης, Ιωάννου, Καραγγέλης, Μπόρας, Καραπλιάγκος, Κατής, Κολιαμήτρας, Κόρμπας, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Χρυσικός.
Όσον αφορά την Α.Ε. Διμηνίου θα έχει δύο απουσίες. Ο λόγος για τον τραυματία Κανδήλα και τον Φιλατζικιώτη που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Από κει και πέρα είναι διαθέσιμοι και έχουν κληθεί να βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό όλοι οι υπόλοιποι παίκτες. Αυτοί είναι οι: Κοντογιάννης, Θ. Ανατολής, Βλαχόπουλος, Αναστασίου, Αποστολίδης, Αξιώτης, Κ. Ανατολής, Βητόπουλος, Ζάγκας, Μαυρίδης, Μοράλες, Μόσιος, Σαμαράς, Σατελιάν, Τανάγιας, Τσουκάλης, Τσεκούρας, Τσαγγαράς, Σταματόπουλος, Κατσαρός, Χονδρός, Χρυσανθόπουλος, Φαρασόπουλος.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιάννης Κούστας, με βοηθούς τους κ.κ. Σακκά, Τασιόπουλο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Παλιούρας, όλοι από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις