Με το “δεξί” στα φιλικά η Νίκη Βόλου, 6-2 τον Σαρακηνό

Με το «δεξί» άνοιξε το χορό των φιλικών της αναμετρήσεων η Νίκη Βόλου καθώς πέρα από το τελικό 6-2, οι «κυανόλευκοι» έβγαλαν ποιότητα ενώ τα νέα αποκτήματα άφησαν θετικές εντυπώσεις. Ειδικά ο Γιάκοβλεφ δείχνει μπαρουτοκαπνισμένος, σημειώνοντας τα τρία από τα έξι γκολ. Ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος πέτυχε δύο τέρματα κι ένα ο Σούσκιν.

Στη φιλική αναμέτρηση πήρε χρόνο συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Ντενίς Βασίλιεφ που είχε φτάσει στον Βόλο μόλις λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Επίσης με τη φανέλα της Νίκης Βόλου αγωνίστηκαν και δύο ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, ο Μανώλης Γενιτσαρίδης (21 ετών, δεξιός οπισθοφύλακας, από Ατσαλένιο) και ο Κώστας Ζιώγας (19 ετών, αριστερός μπακ, από Μακεδονικό Φούφα). Οι ανακοινώσεις για την έναρξη συνεργασίας και των τριών ποδοσφαιριστών αναμένεται σύντομα από τη διοίκηση της βολιώτικης ομάδας.

Μία εντεκάδα για κάθε ημίχρονο

Διαφορετικές εντεκάδες χρησιμοποίησε σε κάθε ημίχρονο το τεχνικό δίδυμο της Νίκης Βόλου. Οι Μπούις – Ξηροφώτος επέλεξαν την εξής διάταξη: Τζήμας στην εστία , Λάιος στο αριστερό άκρο της άμυνας, Μωυσίδης και Σφονδυλιάς κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Δημολιός αριστερός οπισθοφύλακας, Μπάιριτς και Ντόλγκι στον άξονα, Γιάκοβλεφ στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, Ματθαίου στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, Σιώμος σε ρόλο επιτελικού χαφ και Γαρυφαλλόπουλος στην κορυφή της επίθεσης.

Στην επανάληψη η Νίκη Βόλου είχε την ίδια διάταξη με τους εξής ποδοσφαιριστές: Ράπτης στην εστία, Γενιτσαρίδης στο δεξί άκρο της άμυνας και Ζιώγας στο αριστερό, Βέργος και Βασίλιεφ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Τσιανάκας και Μέτσε στον άξονα, Σούσκιν στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης και Βουρδάκης στη δεξιά, Ιορδανίδης σε ρόλο οργανωτή και Τζιώρας επιθετική αιχμή.

metse-niki-sarakinos

Τα γκολ του αγώνα

12’ 1-0 Γαρυφαλλόπουλος

Ο σέντερ φορ της Νίκης εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Σιώμος, ο Γράντας σε πρώτο χρόνο απέκρουσε όμως στην επαναφορά ο Γαρυφαλλόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ

33’ 2-0 Γιάκοβλεφ

Ο Γιάκοβλεφ νίκησε με διαγώνιο σουτ τον Γράντα διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του

38’ 2-1 Τσιουρής

Ο Ράπτης απέκρουσε το σουτ του Μαστακούλη, το ριμπάουντ πήρε ο Τσιουρής που δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει για τον Σαρακηνό

40’ 3-1 Γαρυφαλλόπουλος

Ο Γαρυφαλλόπουλος με όμορφη ενέργεια κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα και τρία της ομάδας του

43’ 4-1 Γιάκοβλεφ

Απ’ ευθείας βολέ του Γιάκοβλεφ μετά από πάσα του Ματθαίου διαμόρφωσε το 4-1

45’ 5-1 Γιάκοβλεφ

Ο Ουκρανός μέσος της Νίκης κάνει χατ τρικ τελειώνοντας απλά την πάσα του Γαρυφαλλόπουλου.

55’ 5-2 Τσιουρής

Ο Τσιουρής σε αντεπίθεση του Σαρακηνού πετυχαίνει με πλασέ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αλλά και της ομάδας του

81’ Σούσκιν

Ο Σούσκιν με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό 6-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου: Τζήμας (30’ Ράπτης, 60’ Θεολόγης), Λάιος (46’ Ζιώγας), Δημολιός (46’ Γενιτσαρίδης), Μωυσίδης (46’ Βέργος), Σφονδυλιάς (46’ Βασίλιεφ), Ντόλγκι (46’ Τσιανάκας), Μπάιριτς (46’ Μέτσε), Γιάκοβλεφ (46’ Βουρδάκης), Ματθαίου (46’ Σούσκιν), Σιώμος (46’ Ιορδανίδης), Γαρυφαλλόπουλος (46’ Τζιώρας).

Σαρακηνός: Γράντας, Κουσκουρίδας, Σουάρες, Τσαγκαράς, Γιαμαλής, Κοντοβάς, Θάνος, Μαστακούλης, Σιδηρόπουλος (31’ Ντούρο), Κωνσταντάκος, Τσιουρής. (Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Κοντογιάννης, Ρέλλος, Ρακής, Λαρίσης, Δουλάς, Κόντρα).

* Πριν τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βαγγέλη Παπαδανιήλ

Διαιτητής: Στάθης Ευσταθιάδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις