Μπούις: «Νωρίς για συμπεράσματα»

Ευχαριστημένος έμεινε ο Φάντζιο Μπούις από την επιθετική λειτουργία της ομάδας του, στο πρώτο φιλικό με τον Σαρακηνό, όχι όμως και από την αμυντική λειτουργία που χρειάζεται δουλειά. Για τους ξένους της Νίκης Βόλου ο τεχνικός των κυανολεύκων τόνισε πως είναι 100% επαγγελματίες και θα βοηθήσουν πολύ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μπούις μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης Νίκη Β. – Σαρακηνός 6-2

«Οι διπλές προπονήσεις που κάνουμε αυτή την περίοδο μας έβγαλαν κούραση. Κάποια από τα στοιχεία που θέλαμε να δούμε τα είδαμε. Πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι δύσκολο, όμως είναι θετικό που σημειώσαμε έξι γκολ και είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα. Αρνητικό είναι ότι δεχθήκαμε δύο τέρματα αλλά είναι κάτι που θα διορθώσουμε. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Δεν είναι απαραίτητο να είμαστε έτοιμοι τώρα. Σ’ ενάμιση μήνα που πρέπει να είμαστε έτοιμοι, θα είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε»

Για τον Βασίλιεφ, τους άλλους ξένους και τους δύο «νέους»

«Έπαιξε κατ’ ευθείαν από το ταξίδι. Δεν πρόλαβε ούτε να φάει. Οι υπόλοιποι έχουν ενσωματωθεί πολύ καλά στην ομάδα. Έχουν μπει στο κλίμα των προπονήσεων και σίγουρα θα μας βοηθήσουν πολύ. Είναι 100% επαγγελματίες. Οι Γενιτσαρίδης και Ζιώγας είναι υπό δοκιμή»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις