Στη Φιλιππιάδα με Εθνικό σήμερα ο Ρήγας

Στη Φιλιππιάδα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ρήγα Φεραίου, εν όψει της σημερινής συνάντησης με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00 και είναι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Ρήγας στο…

…β’ γύρο έχει μόνο νίκες να επιδείξει (τρεις), που τον έφεραν στην 5η θέση της κατάταξης. Ο προπονητής των «κυανολεύκων», Λάκης Μπακάλης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Χρήστου Σπαθή και Γιώργου Χατζή, ενώ απών για προσωπικούς λόγους είναι και ο Δημήτρης Ρηγίνος. Στον αντίποδα, για πρώτη φορά συμπεριελήφθησαν στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Ντίνος Γεωργατζής και Χρήστος Μπλούχος.
Η 18άδα του Ρήγα είναι η εξής: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Κώστας Γουτούλης, Χρήστος Μπλούχος, Γιώργος Ναουμίδης, Νίκος Βουραζέρης, Παναγιώτης Γούτσος, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Αλεξίου, Στέργιος Μπακάλης, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Χάρης Μπίκας, Γιώργος Τσίπι, Ρολάν Κεμάλι, Γιώργος Μιχολίτσης, Αλέξανδρος Σιώμος, Ζήσης Μαλάκος.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Κωνσταντίνος Τόμπρος από την ΕΠΣ Κέρκυρας με βοηθούς τους κ.κ. Θωμά Βλάσση και Σπύρο Γραικό από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου της ΕΠΣ Άρτας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις