Στοίχημα: Με το Over 2.5 στη Ζυρίχη

Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο ντέρμπι. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη δράση των πρωταθλημάτων Πορτογαλίας, Ρωσίας, Ελβετίας, Ρουμανίας και Φινλανδίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Αρκετά γκολ στην Ελβετία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ζυρίχη – Σιόν, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Α’ Ελβετίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει με διαφορετικό τρόπο τη σεζόν. Η Ζυρίχη είναι αρκετά καλή μέχρι στιγμής, μετράει 7 πόντους σε τρεις αγώνες, έκανε αρχή με 2/2 νίκες και την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Λουγκάνο (0-0), σήμερα θέλει να πάρει ακόμη ένα «τρίποντο». Στον αντίποδα, η Σιόν έχει ανάμεικτα αποτελέσματα, καθότι μέχρι την περασμένη εβδομάδα συμμετείχε και στην Ευρώπη. Μετράει ρεκόρ 2-1-2 στα τελευταία πέντε ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, ξεκίνησε επίσης με 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά έρχεται απ’ την εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ τη Σεντ Γκάλεν. Θεωρούμε ότι θα δούμε καλό ματς στη Ζυρίχη, ποντάρουμε στο Over.

Μπορεί το διπλό η Κράσνονταρ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Αχμάτ Γκρόζνι – Κράσνονταρ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Γκρόζνι έκανε φοβερή αρχή στο νέο πρωτάθλημα, πήρε 3/3 νίκες με Αμκάρ (1-0), Ροστόφ (0-1) και Ντιναμό Μόσχας (2-0), όπου δε δέχτηκε καν γκολ, ωστόσο η πρώτη ήττα ήρθε το Σάββατο εκτός έδρας κόντρα στην Ούφα (3-2). Ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα είχε απώλειες, σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει την εξαιρετική Κράσνονταρ, που δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε το πρωτάθλημα, αλλά ενδεχομένως να είναι επηρεασμένη και απ’ την προσπάθεια στο Γιουρόπα Λιγκ (παίζει στα πλέι οφ με τον Ερυθρό Αστέρα). Έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-1 με την Ουράλ, σήμερα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να καλύψει λίγο απ’ το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, θα επιλέξουμε το 2 DNB.

Το παίρνει η Λάχτι

Ολοκληρώνουμε τις προβλέψεις με την αναμέτρηση Λάχτι – Ίντερ Τούρκου, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.20. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α’ Φινλανδίας, ανάμεσα στην 3η Λάχτι και την 7η Ίντερ Τούρκου. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το απόλυτα θετικό εκτός έδρας 0-0 με την πρωτοπόρο Ελσίνκι, διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 13 ματς πρωταθλήματος (5-8-0), μετρούν 32 πόντους και καταλαμβάνουν την 3η θέση, στο -1 απ’ τη δεύτερη Βάασα και στο -11 απ’ την κορυφή. Έρχονται από 3/4 εντός έδρας νίκες, σήμερα υποδέχονται την Ίντερ Τούρκου, που πήρε μόλις ένα «τρίποντο» στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2), αυτό της περασμένης Παρασκευής με 3-0 εντός έδρας επί της Χέλσινγκφορς. Αδύναμοι εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, ηττήθηκαν στις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους, στοιχείο που μας οδηγεί στην επιλογή του άσσου.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις