Στο Πανθεσσαλικό το φιλικό του Ολυμπιακού Β. με τον Παγασητικό

Επιστρέφει αύριο Παρασκευή 11/8 από την Σαμαρίνα η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και το Σάββατο η ομάδα θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παγασητικό.

Το ματς θα γίνει τελικά στο Πανθεσσαλικό στάδιο με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού της ομάδας μας με την ομάδα του Παγασητικού, το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 στις 6 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Μετά από την προετοιμασία της ομάδας μας στη Σαμαρίνα, η οποία ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή, οι παίκτες μας αλλά και το προπονητικό team έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα της περιοχής μας, που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ.
Το εν λόγω φιλικό εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου και θα δώσει τη δυνατότητα στο προπονητικό team να δει την εξέλιξη των παικτών, να εφαρμόσει σημεία της τακτικής και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της δεύτερης φάσης της προετοιμασίας της ομάδας, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Η Δ.Ε. καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, να δει από κοντά και να χειροκροτήσει την ομάδα μας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις