Δικαιώθηκε ο Ατρόμητος για Φυτανίδη-Παίρνει κανονικά άδεια

Αίσιο τέλος είχε για τον Ατρόμητο το θέμα που δημιουργήθηκε εξαιτίας της διαμάχης με τον Σωκράτη Φυτανίδη. Προ ημερών η ΕΠΟ είχε αποφασίσει να ανακαλέσει την άδεια των Περιστεριωτών, κατόπιν σχετικού αιτήματος του παίκτη (που έχει καταθέσει προσφυγή).

Ωστόσο το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης έκανε δεκτή την έφεση του συλλόγου και τον δικαίωσε, εξαφανίζοντας την αρχική απόφαση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση αφού εξέτασε τον φάκελο Αδειοδότησης, την απόφαση του Π.Ο.Α. και την ασκηθείσα έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, δέχθηκε την έφεση και εξαφάνισε την υπ’ αριθμόν 32/1-8-2017 απόφαση ανάκλησης του ΠΟΑ και διατήρησε σε ισχύ την υπ’ αριθμόν 3/15-5-2017 χορηγηθείσα άδεια».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου
«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ έκανε σήμερα δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος κατά της άδικης και εσφαλμένης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης (καταγγελία Φυτανίδη).
Αποκατέστησε την τάξη και τη νομιμότητα υιοθετώντας πλήρως την ορθότητα θέσεων και απόψεων της ομάδας μας που προκύπτουν μέσα από τους εγχώριους και διεθνείς κανονισμούς FIFA και UEFA».